Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Drie zaken deze week opgelost?

Drie zaken deze week opgelost?

Lanceer doel! voetbalclub Paris Saint-Germain – Doelinformatie! : Parijs zet alles op zijn kop voor Skriniar

Na zoveel vertrek wil PG nog steeds veel van de ongewenste dingen verkopen voor het einde van de zomerse transferperiode. Terwijl sommige spelers dicht bij een akkoord komen om Parijs te verlaten, lijkt de taak moeilijker voor anderen. De leiders van Parijs verliezen echter de hoop niet en zijn van plan om deze week drie actuele kwesties op te lossen.

Kehrer, Navas en Icardi eruit?

Volgens informatie van journalist Fabrizio Romano kan Paris Saint-Germain deze week Thilo Kerr, Keylor Navas en Mauro Icardi verkopen. West Ham dringt aan op de centrale verdediging en een akkoord tussen de twee clubs staat op het punt te worden bereikt. Voor Navas zijn Napoli en de hoofdstadclub in gesprek over de uitvoering van de deal.

Helaas lijkt de taak ingewikkelder om Mauro Icardi uit te schakelen, ondanks de interesse van Galatasaray.

PSG hoopt deze week Thilo Kehrer te verkopen en West Ham, ook Keylor Navas, onder druk te zetten met Napoli en een oplossing te zoeken voor Icardi. #PSG

De president van Monza Berlusconi bevestigde dat “het grote akkoord is ingestort”, waarbij Icardi hun aanbod afwees.

– Fabrizio Romano 15 augustus 2022

samenvatten

PSG wil deze zomer nog verkopen. In feite is de Capital Club van plan deze week drie zaken af ​​te handelen. Volgens informatie van journalist Fabrizio Romano kan Paris Saint-Germain deze week Thilo Kerr, Keylor Navas en Mauro Icardi verkopen.