Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

UCI en Warner Bros.  Discovery heeft de UCI Mountain Bike World Cup- en Enduro World Series-kalender voor 2023 onthuld

UCI en Warner Bros. Discovery heeft de UCI Mountain Bike World Cup- en Enduro World Series-kalender voor 2023 onthuld

De Union Cycliste Internationale (UCI) en Warner Bros. Discovery (WBD) heeft de nieuwe kalender onthuld voor de UCI Mountain Bike World Cup en Enduro World Series 2023. Voor de eerste keer zijn alle belangrijke mountainbikedisciplines verenigd in een gemeenschappelijke kalender, die deelnemers in tien landen en drie continenten zal brengen.

Nu mountainbiken een nieuw tijdperk ingaat, kunnen fietsers en fans zich verheugen om voor het eerst in de geschiedenis Olympisch crosscountryracen, shorttrack crosscountry, downhill-afdaling en enduro-racen samen te zien. Extra informatie over E-mountainbike enduro De crosscountry-marathon wordt in september 2022 aangekondigd. Met deze nieuwe versie van de kalender zullen sommige mountainbike-disciplines voor het eerst de poster delen, evenementen zullen geografisch worden gegroepeerd voor duurzaamheid en nieuwe merklocaties zullen internationaal debuteren, terwijl bekende evenementen hun plaats in Agenda behouden.

Deze vernieuwde kalender is ontwikkeld door UCI in samenwerking met ESO Sports en Discovery Sports Events, twee van de gespecialiseerde sportentiteiten van de WBD.

Een compacte en verrijkende kalender die de opkomst van mountainbiken weerspiegelt

Met 15 ronden en 34 evenementen die over de hele wereld worden georganiseerd, zal de gecombineerde kalender van 2023 deelnemers in tien landen en drie continenten zien. Olympic Cross Country en Short Track Cross Country hebben elk negen runs in totaal, terwijl Downhill en Enduro elk acht runs hebben. Gloednieuwe plaatsen verschijnen terwijl bestaande stations nieuwe formaten in hun velden verwelkomen.

De nieuwe structuur weerspiegelt de groei van de discipline door elk van de verschillende disciplines van mountainbiken te laten evolueren, een nieuw publiek aan te spreken en de ervaring voor fans te verrijken, of het nu toeschouwers of televisiekijkers zijn. ESO Sports, eigenaar en exploitant van de Enduro World Series (EWS), die onlangs het onderwerp is geweest van een investering door de WBD, zal het project leiden om mountainbiken op wereldschaal te standaardiseren en naar een hoger niveau te tillen, in samenwerking met de UCI. Discovery Sports Events zet, als promotor en organisator van wereldwijde evenementen, haar relatie met de UCI voort om de sport te helpen promoten met als doel haar wereldwijde publiek te ontwikkelen.

READ  Mercato: Al-Khulaifi is klaar voor de confrontatie met Mbappé, Real Madrid heeft alles gepland

De UCI-voorzitter David LaPartient Hij zei: “De release van de 2023 Mountain Bike World Cup en Enduro World Series-kalender is een enorme stap voorwaarts in de modernisering van mountainbiken, een van onze vijf Olympische disciplines.

“Met enduro, de binnenkort te verschijnen crosscountry-marathon en E-Mountain Bike Enduro die worden opgenomen in de kalenderevenementen, samen met de Olympische crosscountryrace, crosscountry shorttrack en downhill al inbegrepen, zullen discipline-evenementen een nieuwe dimensie om meer atleten en fans samen te brengen.

“We kunnen ook verheugd zijn met de opkomst van nieuwe gastheren voor verschillende ritten, die zich zullen aansluiten bij de traditionele sites die al vele jaren unaniem worden gewaardeerd. Het UCI-partnerschap met Warner Bros. Door de ontdekking kan mountainbiken ook profiteren van een aanzienlijk grotere internationale bekendheid waardoor het zijn wereldwijde groei zal voortzetten.” .

Chris Paul, ESO Sports PDFHij zei: “Voor het eerst zijn alle belangrijke mountainbikedisciplines op één kalender gerangschikt, wat teams, atleten en fans nieuwe mogelijkheden biedt om hun favoriete evenementen te ervaren zonder planningsconflicten.

“We hebben ons best gedaan om locaties te combineren met geografische nabijheid om het reizen tijdens het seizoen te verminderen en de werking van alle spelers op de baan te verbeteren. We zullen nieuwe programma’s voorbereiden die disciplines combineren die nog niet eerder zijn gekoppeld, wat een nieuwe unieke ervaring voor deelnemers en het beste uit het gebied van elke locatie halen Om de mooiste wedstrijden voor te stellen, maar ze natuurlijk te laten, zet ze op de kalender op gerenommeerde sites.

“Door de onmisbare evenementen van de kalender te combineren met een paar nieuwe locaties, zal 2023 een spannende eerste stap zijn in ons langetermijnplan voor de internationale impact van mountainbikewedstrijden.”

READ  Asfel domineert Fenerbahçe, vastgelopen in blessures, in Euroleague