Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dortmund-Paris Saint-Germain: De Parijse bus verliet het stadion zonder Kylian Mbappe!

Dortmund-Paris Saint-Germain: De Parijse bus verliet het stadion zonder Kylian Mbappe!

Een grappig tafereel aan het einde van de wedstrijd tussen Dortmund en Paris Saint-Germain woensdagavond. De bus van Paris Saint-Germain arriveerde zonder Kylian Mbappe op de luchthaven van Dortmund. In vraag: de wereldkampioen moest de antidopingcontrole passeren. De aanvaller zweeg in Signal Iduna Park toen zijn team met 1-0 verloor in de heenwedstrijd van de halve finale van de Champions League. Hij zou zich bij zijn partners voegen in een privéauto bij de halte die de delegatie terugbrengt naar Frankrijk. .

Iedere ploeg of selectie doet dit om lang wachten op het veld te voorkomen. Kylian Mbappé vormde geen uitzondering op de regel. Aanstaande dinsdag zal de topscorer aller tijden van de club proberen de zaken om te draaien in het Parc des Princes. Hij bleef conservatief in de heenwedstrijd en raakte de paal in de 52e minuut, en zijn vriend Achraf Hakimi raakte in dezelfde actie ook de paal.

Zodra Kylian Mbappé zich bij de rest van de selectie voegt, heeft Paris tot dinsdag de tijd om zich voor te bereiden op zijn terugkeer. Tussen de twee wedstrijden tegen Barcelona stelde de Professioneel Voetballiga haar wedstrijd in het toernooi tussen de twee Champions League-duels uit.

Voordat hij Duitsland verliet, nam de Blues-aanvoerder de tijd om een ​​kort bericht op zijn Instagram-account te plaatsen. Onder de teamfoto staat een eenvoudig maar effectief onderschrift Tot volgende dinsdag: “Halftime. Hier is Parijs.”

READ  43 dagen voor de Euro maakt de rode vlam een ​​lange doordachte voorbereiding