Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland/Schotland (TV/Live) Op welke zender en hoe laat kan ik de vriendschappelijke wedstrijd bekijken?

Nederland/Schotland (TV/Live) Op welke zender en hoe laat kan ik de vriendschappelijke wedstrijd bekijken?

Nederland ontvangt Schotland op vrijdag 22 maart om 20.45 uur in het kader van een wedstrijd overeenkomst vriendelijk. In dit artikel leest u meer over de zender die de wedstrijd uitzendt, hoe u deze kunt bereiken en een korte presentatie van de wedstrijd, naast de mogelijke opstelling.

Presentatie wedstrijd Nederland en Schotland:

de Holland Ik wil op het volgende EK iets doen, na een aantal mislukte wedstrijden. Het lijdt geen twijfel dat Ronald Koeman bepaalde tests zal ondergaan, om zich beter voor te bereiden op deze competitie. Ze zullen zeker willen terugkeren naar de overwinning, na drie opeenvolgende nederlagen. naar'Schotland Hij presteerde zeer goed in zijn kwalificatiefase en wil zijn deelname aan het EK graag bevestigen. De Schotten zullen ook proberen weer te winnen en zich zo goed mogelijk voor te bereiden op de openingswedstrijd tegen Duitsland.

🇳🇱 Mogelijke samenstelling van Nederland (3421): Verbruggen – De Vrij, Van Dijk, Ake – Dumfries, Koopmeiners, De Roon, Hartmann – Simons, Malen – Weghorst.

. Mogelijke samenstelling van Schotland (3412): Clarke – Cooper, Hendry, Tierney – Patterson, McTominay, McGinn, Robertson – Ferguson – Adams, Dykes.

Op welke tv-zenders kun je de wedstrijd Nederland-Schotland bekijken?

📺 Dit vriendschappelijke wedstrijd tussen Holland En deSchotland Hij volgt op Live en volledig om 20:45 uur op Equipe Live 4 Beschikbaar op Chromecast en via de app op Samsung TV Plus aangesloten tv's met directe toegang tot Live Team.

📺 De bijeenkomst wordt ook live uitgezonden L'Equipe-kanaal In de Multi Wedstrijden 20:45 uur.

Hoe te kijken Spanje en Colombia komen overeen in stroom ?

💻 De bijeenkomst zal tevens live gevolgd worden en gestreamd worden op de website l'Equipe, tv-sectie en Live 4-kanaalsselectie.

READ  Kombouare is boos op selecties in La Liga voor Paris Saint-Germain, Olympique Olympique en Lille