Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Door onderwijs in Nederlandse stijl worden de gelukkigste jongeren ter wereld gecreëerd

Gepubliceerd

Bijwerken

Videolengte: 2 minuten.

Artikel geschreven door

Dit is de bevinding van veel internationale studies: Nederland lijkt een voorganger te zijn in de kunst van het welzijn op school … Uittreksel uit “Wij, de Europeanen”

Onderwijs in Nederlandse stijl is gebaseerd op de ontwikkeling van studenten, met bijzondere nadruk op persoonlijke ontwikkeling en participatie. Op school raapt hij dode bladeren op in de tuin, maakt klaslokalen en gangen schoon, maakt waterplanten, knutselt …

De leerlingen van deze school, gelegen nabij Amsterdam, bakken zelfs taarten; De inkomsten uit hun verkoop helpen de meest kansarmen in de buurt. De twee makers zijn van mening dat deze kleine handleiding en gedeelde activiteiten essentieel zijn voor de opbouw van toekomstige burgers.

“We willen dat onze studenten meedoen. Niet alleen op school, maar ook in de gemeenschap.”

“Iedereen neemt deel aan het schoolproces, Lars Hookmot legt uit aan ‘We, the Europeanans’ (herdruk) tijdschrift. Hierdoor voelen studenten dat er rekening gehouden wordt. “ Martin von Hogen Volmachten: “We willen dat onze studenten meedoen. Niet alleen op school, maar ook in de gemeenschap. Zodat ze hun weg zullen vinden door het gevoel van eigenwaarde te hebben waar ze om vragen.”

Een groep van vijftienjarige vrienden gaat in het weekend op pad in het centrum van Amsterdam om korte filmpjes te maken om online te posten. Ze zitten comfortabel in sneakers en zijn open en zelfverzekerd voor de toekomst. Volgens veel internationale onderzoeken is het niet verwonderlijk dat jonge Nederlanders de gelukkigste ter wereld zijn.

READ  Van Nederland naar Haute-Pyrenees, een andere reis voor de burgemeester van Buissons

> Reprints of France News Magazines Beschikbaar op de Francinefo-website en de mobiele applicatie (iOS & Android), Sectie “Tijdschriften”.