Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Donderslag verwacht!

Donderslag verwacht!

Terwijl hij vreesde voor zijn aanwezigheid op het WK in Qatar, kreeg Olivier Giroud een paar uur voor de aankondiging een telefoontje van Didier Deschamps.

Olivier Giroud Hij wist wat hij kon verwachten toen Didier Deschamps zijn WK-selectie bekendmaakte. En niet alleen omdat de media al enkele dagen zeggen dat de AC Milan-spits eindelijk de Franse coach heeft overtuigd en dat hij inderdaad op avontuur gaat in Qatar. Savoyard was al persoonlijk gewaarschuwd door Didier Deschamps.

Lees ook:Frans voetbalelftal: Zidane is zeker!Jerrod, verdomme?Loris en “ballen”

Bel me 3 uur voor de aankondiging. Hij wilde met me praten en me vertellen dat hij me naar Qatar zou brengen.” Zo geopenbaard in een microfoon Alle sportenterwijl niet-succesvolle spelers zoals Jonathan Klaus niet van tevoren op de hoogte werden gebracht dat ze niet waren geselecteerd. “Ik zit in de mindset van een speler die misschien wel zijn laatste internationale wedstrijd speelt. Ik wil van elk moment genieten. Milanese toegevoegd. Het is een geweldige kans om je land te verdedigen. Je moet er altijd in geloven. Ik was teleurgesteld dat ik na het EK niet werd opgeroepen. Het gaf me meer motivatie om terug te komen. »

Coach die iedereen nodig heeft

En als de prioriteit van Olivier Giroud duidelijk is om de Blues te zien schitteren, dan zou dit WK in Qatar hem ook in staat kunnen stellen om de topscorer in de geschiedenis van het Franse nationale team te worden. Met 49 doelpunten heeft de oud-speler van Montpellier het record van Thierry Henry in het vizier. “Er zijn nog maar twee doelpunten over om de stand gelijk te trekken en drie om hem in te halen. Het is een grote eer om tweede te zijn achter Tite. Als ik hem kan inhalen of dicht bij hem kan komen, is dat alleen maar een bonus.” Heb je geblazen.

READ  Paris Saint-Germain: komst van Mbappé, reactie van Real Madrid in de kleedkamer!

Met slechts één doelpunt – tegen Zwitserland in 2014 – in 12 wedstrijden gespeeld op het WK, zal Olivier Giroud het tempo moeten opvoeren. En dit ondanks de speeltijd, die beperkt zou moeten zijn. Coach die iedereen nodig heeft. Als hij me belt, zorg ik dat ik klaar ben en reageer ik door kritisch te zijn voor het team.stelde de burger van Grenoble gerust.