Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dit kleine dorp, gelegen in Nederland, is als een sprookjesachtige omgeving

Als je foto’s van dit kleine Nederlandse dorp vindt, denk je aan woorden die rechtstreeks uit sprookjes komen. We kunnen ook het prachtige universum zien van het verhaal dat Tolkien voor ogen had Lord of the Rings.

Meer te weten komen:“Asterix and Obelix: the Middle Kingdom”: ontdek de officiële trailer van de langverwachte film met de ongelooflijke cast van Guillaume Canet

Een ding is zeker, dit kleine dorp bestaat en is gelegen in Nederland. Het is het dorp Keethoorn, een prachtig dorp aan het water dat trots is op zijn inwoners. Keythorne, met zijn vele kanalen (die 176 kleine eilandjes met elkaar verbinden!) wordt vaak omschreven als het Venetië van het noorden, omringd door huizen met rieten daken die op smetteloze groene gazons staan. Dit dorp is mooi en magisch alsof het tijdloos is. Overigens vind je in Keythorn geen moderne weg of openbaar vervoer. Je moet een boot lenen of aan boord van een kleine boot gaan om je te verplaatsen. ” Voor 30 tot 50 euro huur je een kano, kano of boot en ontdek je het kleine dorpje in je eigen tempo. Het is ook mogelijk om voor minder dan 10 euro mee te gaan met een begeleide dagtocht “, meldt South West. Als je van wandelen houdt, weet dan dat er een pad van 15 km is ” Sleuteldoorn loopbrug Deze brengt je naar Dwarsgracht, een ander dorp omgeven door water.
Het dorp Giethorn is een belofte van echte ontkoppeling, waar stilte heerst en geluidsoverlast afwezig is.

READ  Denemarken en Nederland waren de enige ziekenhuizen met lage inkomens in Ierland - meldt HIGA