Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Dit is geen slechte zaak’ – Vijnaltham verlicht onenigheid met de Nederlandse manager de Boer

‘Dit is geen slechte zaak’ – Vijnaltham verlicht onenigheid met de Nederlandse manager de Boer

Middenvelder boos over WK-kwalificatiewedstrijd, maar accepteert de beslissing van de coach om andere spelers een kans te geven

Giorgino Vijnaltham heeft zijn zijlijnclash met de Nederlandse coach Frank de Boer teruggebracht tot een 2-0 overwinning op Letland in de WK-kwalificatiewedstrijd van zaterdag.

Met nog 10 minuten te gaan in de wedstrijd was de middenvelder teleurgesteld en nam Tony van de Peek zijn plaats in.

Vijnaltham had een verhitte discussie met De Boer, maar zei later dat het geen probleem was.

Wat gezegd werd?

“Ik was een beetje teleurgesteld, maar het zou niet groter moeten veranderen”, zei hij Aan ons​ “Ik wilde doorgaan omdat ik lol had op het veld en voelde dat ik nog een doelpunt kon scoren, maar de coach en ik hebben het hier al over gehad. Het valt mee.

“Aan de ene kant ben ik erg teleurgesteld, aan de andere kant is het goed voor het teamgevoel als anderen spelen.”

Wat zei De Boer?

Memphis Debbie was ook niet blij om laat in de tweede helft genomen te worden, maar De Boer zegt de frustratie van de Lyon- en Liverpool-sterren te begrijpen.

“Memphis wilde scoren, hij was soms dichtbij. Ik denk dat hij er meer in geïnteresseerd was dan in de overstap”, zei de coach. “Guinee heeft zo veel gespeeld. Ik zei hem dat hij moest begrijpen dat we met 24 mannen zijn. Ze moeten ook het gevoel krijgen dat ze erbij horen.”

Wat biedt de toekomst voor Nederland?

Nederland vervolgt zijn WK-kwalificatiewedstrijden dinsdag terwijl ze het opnemen tegen Gibraltar, dat vorige week verloor van Noorwegen en Montenegro.

READ  Koningin Máxima trotseert de regen bij NLdoet

Die botsing is de laatste die Oranje plant voor de start van Euro 2020, waar ze het opnemen tegen Oekraïne, Oostenrijk en Noord-Macedonië.

Lees verder