Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Voletic Digital Ocean Networker is gevestigd in Westfield Mall, Nederland en Westfield Mall, Nederland

Ocean is trots om de werking van haar volledig digitale schermen in de Westfield Mall in Nederland aan te kondigen. De Westfield Mall in Nederland heeft zijn deuren geopend, met deze 49 digitale schermen officieel uitgezonden.

Vorige week opende Westfield Mall in Nederland een geheel nieuwe ervaring, een uitgebreide, unieke en innovatieve winkel-, eet-, uitgaans- en vrijetijdsbestemming in het centrum van Leedshend. Van brunch tot shoppen, van films tot uitgebreid eten, deze beleving staat centraal in dit winkelcentrum. Het gloednieuwe en volledig gesloten winkelcentrum van 117.000 vierkante meter met viersterrenservice heeft 280 winkels, een grote bioscoop, een bowlingbaan, Gamestate Arcade en Instagram Use Museum.

Een compleet netwerk van digitale oceaanzichten is te vinden op en rond Westfield Mall in Nederland. Op weg naar de buitenparkeerplaats is er een spectaculaire digitale ‘entree’ met een oppervlakte van 18 vierkante meter.
Je vindt 22 genummerde letters verspreid over het winkelcentrum (17 binnen en 5 buiten). Aan beide zijden van de iconen zit een digitaal full motion scherm van 2 m². Veel contactpunten met consumenten die gebruik maken van dit netwerk zijn gegarandeerd.

De meest populaire show is “Carousel”, de enige show in Nederland. Het heeft een prachtig dubbelzijdig scherm van 17 m2 dat aan het plafond hangt en langzaam ronddraait. Dit full motion roterende scherm bevindt zich in het midden van het plein en draagt ​​bij aan een unieke consumentenervaring.

Daarnaast heeft het winkelcentrum twee soorten grote digitale foto’s die de aandacht trekken: een ‘groot landschap’ met een oppervlakte van 20 vierkante meter en een ‘groot portret’ met een oppervlakte van 28 vierkante meter, die beide kan worden gebruikt voor innovatieve campagnes.
“Niemand hoeft na te denken over hoe de detailhandel er in de toekomst uit zal zien. Nu kan men genieten van de opening van de Westfield Mall in Nederland. Er zijn geen kosten verbonden om van winkelen een echte belevenis te maken. Ocean Exterior is een trotse partner van Westfield Mall in Nederland en exploiteert 49 unieke digitale schermen in het winkelcentrum.
We zorgen voor een indrukwekkend en ongekend netwerk van adverteerders om interessante doelgroepen te bereiken. Bovendien is de digitale ontdekking van de buitenkant van Westfield Ocean cruciaal voor de strategie. Vanuit de Westfield Mall in Nederland zullen veel nieuwe (potentieel interactieve) media-ideeën worden gelanceerd. We kijken uit naar een mooie voortzetting van de prachtige samenwerking met Rodamco Westfield bij Unipay. – Xavier Tillman, algemeen directeur, Ocean Outreach.

READ  Van der Boel doet mee aan Gravel Worlds

“Het is heel anders dan andere winkelcentra in Nederland, vanwege de iets andere flagshipstores, hoogwaardige architectuur, unieke horecabedrijven, speciale evenementen en een verscheidenheid aan uitgaansgelegenheden”, zegt Theon Quick.

Wilt u meer weten over advertentiemogelijkheden, neem dan contact met ons op [email protected]

Holland Ocean Oceaan
Ocean Outside is in Nederland marktleider Digital-Out-of-Home (lees: DOOH), een snelgroeiende indoor-outdoor specialiteit. Met een landelijk dekkend netwerk van 190 locaties en 331 schermen op snelwegen en steden komen dagelijks miljoenen mensen.
Ocean Outer Netherlands hecht veel waarde aan kwaliteit en innovatie. Daarom blijven we investeren in de nieuwste DOOH-technologie en zoekmogelijkheden voor adverteerders, mediabureaus en eigenaren.
Ocean Overseas is onderdeel van Nederland Ocean Outdoor Limited, met vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Finland, Denemarken en Duitsland.

Dit artikel is een bericht en niet de verantwoordelijkheid van de auteur.