Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Apple Maps begint informatie over flitspalen weer te geven in andere landen [Updated]

Nederlands Technologieblog iCultuur Vanochtend zei Apple dat kaarten flitspaalinformatie tonen in sommige delen van Nederland, en Apple werkt ook aan de ontwikkeling van deze functie in verschillende landen.

Bij het reizen in een auto met ‘Apple Maps’ via CarPlay of via de iPhone, worden bestuurders in een regio waar de flitserfunctie beschikbaar is via een geel icoontje geattendeerd op cameralocaties op de weg. Kaarten tonen de locatie van standaardcamera’s, die de snelheid controleren en rode lichten uitschakelen.

Momenteel alleen Apple Lijsten Flitsers zijn beschikbaar in Canada, Ierland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, maar volgens het rapport van vandaag komt deze functie ook naar Nederland en andere regio’s. Tot nu toe zijn er waarschuwingen voor flitsers gevonden in de regio Harlem in Noord-Holland, dus het kan even duren voordat het land een volledige release krijgt. iCultuur Dit geeft aan dat Apple Maps nog geen maximumsnelheid op de Nederlandse wegen laat zien.

Apple werkt aan een nieuwe kaartfunctie in iOS 14.5 of hoger, waarmee gebruikers snelheidstests op een baan kunnen rapporteren, wat suggereert dat toekomstige versies van de kaart kredietbronnen kunnen gebruiken om bestuurders te waarschuwen voor mobiele snelheidsmotoren.

Bijwerken: Vervolgens wordt er contact opgenomen met lezers in andere landen, waaronder AustraliĆ«, Oostenrijk, BelgiĆ«, Zweden en Nieuw-Zeeland. Macroemers Nu kunnen ze ook zeggen dat ze de flitspaalfunctie hebben opgemerkt die op ‘Apple Maps’ verschijnt.

READ  Macron reist maandag af naar Nederland voor een ontmoeting met premier Rutte