Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Directe transferwindow: Lewandowski wil weg, Mbappé ‘nog steeds PSG-speler’

Volg het transferwindow nieuws!

Data transferperiode

Duitsland: Van 1 juli tot 31 augustus

Engeland: 9 juni – 31 augustus

België: van 15 juni tot 31 augustus

Spanje: van 1 juli tot 31 augustus

Frankrijk: 9 juni – 31 augustus

Italië: van 1 juli tot 31 augustus

Nederland: Van 9 juni tot 31 augustus

Externe overdrachten

Robert Lewandowski Hij wil Bayern München graag verlaten om voor zijn 35e verjaardag de laatste uitdaging aan te gaan. (Lees het volledige artikel)

De voormalige speler van Barcelona en Chelsea, Pedro, een contract bij Lazio Roma. Hoewel hij nog twee jaar onder contract stond bij Roma, liet de club hem volgens de Italiaanse pers vrij om zijn salaris te sparen, in de orde van grootte van 3 miljoen euro per jaar.

Harvey Barnes Hij verlengde zijn contract bij Leicester City. De speler is nu tot 2025 gebonden aan zijn coachingclub.

Paris Saint-Germain-coach Mauricio Pochettino ziet Kylian Mbappé Blijf dit seizoen. Volgens de Argentijnse coach Mbappé,Heel rustig en traint goed. Zelfs als hij niet verlengt, is hij nog steeds een PSG-spelerOp dit moment is de meest waarschijnlijke situatie dat Mbappé een extra seizoen bij PSG speelt voordat hij gratis vertrekt naar Real Madrid, dat hem met open armen opwacht.

Lil heeft zijn nieuwe bewaker, Evo Gerbic (25 jaar) wordt uitgeleend met een optie om de Franse kampioen te kopen van Atletico Madrid.

Vervoer in België

Serge Tabko Moeskroen is uitgeleend aan de Turkse D2-club Manisa Buyuksehir Peledispor, met een optie tot koop, meldde Ixel donderdag.