Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

direct.  WK Qatar 2022: Marokko en Zakaria Abu Khalal dromen van de prestatie tegen Spanje!  Volg de wedstrijd live

direct. WK Qatar 2022: Marokko en Zakaria Abu Khalal dromen van de prestatie tegen Spanje! Volg de wedstrijd live

eenvoudig
Met de TFC-spits in zijn gelederen voedt de Marokkaanse coach Walid Regragui (verdediger van Toulouse tussen 1999 en 2001) de krankzinnige hoop om de Spanjaarden op dinsdag 6 december uit te schakelen in de achtste finales van het WK.

Het wordt een klinkende onderneming. Op dinsdag (6 december) mikken de spelers van het Marokkaanse nationale team in Qatar op de kwartfinales van het WK.

Onder leiding van hun coach Walid Rekragui, die tussen 1999 en 2001 door TFC liep, eindigden de “Atlas Lions” als eerste in hun kwalificatiegroep (F). Het eerste deel van het seizoen werd gekenmerkt door twee overwinningen op Canada (2-1) en vooral tegen België, ook al begon het oud te worden (2-0).

Tijdens deze onvergetelijke wedstrijd tegen de Rode Duivels scoorde TFC-spits Zakaria Abou Khalil enkele seconden na aanvang van de wedstrijd het tweede doelpunt.

De Spanjaarden sloten de groepsfase af met een tweede plaats in hun poule (E). Als ze indruk maakten toen ze de competitie binnenkwamen (7-0 tegen Costa Rica), waren de volgende prestaties minder overtuigend: 1-1 tegen Duitsland en vooral de nederlaag van Japan in de laatste wedstrijd.

Marokko – Spanje, 16.00 uur

READ  OL werd na strafschoppen uitgeschakeld door Chelsea in de UEFA Women's Champions League