Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Luis Enrique wordt weggevaagd door verslaggevers voordat hij Marokko uitdaagt

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Luis Enrique was maandag aanwezig bij een persconferentie voorafgaand aan zijn terugkeer naar Marokko in de Ronde van 16, en hij was erg taai tegenover verslaggevers. Zeker van zijn kracht en zijn speelfilosofie, waardeerde de coach van La Roja de geuite kritiek niet noodzakelijkerwijs, vooral niet na de nederlaag tegen Japan. “Vertel eens tien ingewikkelde minuten van de 270 minuten die we in de eerste ronde speelden. Je ziet alleen de negativiteit. De tegenstander voetbalt ook, dat is het spel. Hoe verder we in de competitie komen, hoe meer problemen de tegenstander creëert.” voor ons. We gaan een dubbele fase in of stoppen, dus er is meer druk. Maar we zijn ons bewust van onze kwaliteiten.’Zo werd Enrique vrijgelaten voordat hij de confrontatie met Marokko aanging.

We zullen onze filosofie niet veranderen. Ons doel is altijd om van achteren op te bouwen en de bal zo goed mogelijk naar voren te krijgen. En als we verdedigen, zijn onze aanvallers de eerste verdedigers, het is teamwerk. Dan beslist de speler, als hij moet zwaaien, zwaait hij, alles mag. Maar we blijven van achteren spelen, want zo creëren we kansen en scoren we doelpunten. Dat is wat ons hier heeft gebracht.”. bericht ontvangen. Ga nu op de grond liggen.

READ  Mercato: Volgende week voor het eerst ingeschreven in Battles?