Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Didier Deschamps sprak met Thierry Henry

Didier Deschamps sprak met Thierry Henry

Wat is het volgende voor deze advertentie?

Toen Thierry Henry werd benoemd tot manager van France Espoirs, werd hij ondervraagd over zijn relatie met Didier Deschamps. In antwoord op deze vraag zei de wereldkampioen 98: Didier beslist.. Het is een manier om aan te kondigen dat hij prioriteit zal geven aan het seniorenteam, maar dit seizoen zullen er de Europese kampioenschappen zijn en daarna de Olympische Spelen in Frankrijk. Zal Henry vrij zijn om het team samen te stellen dat hij wil, zelfs als er een paar weken geleden een handvol kwaliteitsspelers op het EK te zien waren? DD antwoordde.

“We hebben elkaar lang gezien, we hebben gepraat. Ik heb meerdere keren gewisseld met Tite. Hij heeft zijn eigen beslissingsveld met zijn generatie. (…) Je zit in de verbeelding. Ik “Ik ben heel realistisch. Wat voor mij en het Franse nationale team belangrijk is, is ervoor te zorgen dat we ons kwalificeren voor de European Nations Cup. En voor Tite en zijn staf is hij de Europese hoop. Uiteraard zullen er Olympische Spelen zijn die belangrijk zullen zijn. “Het is mogelijk dat mijn spelers hierdoor worden beïnvloed. Daarna is het niet ik, niet Thierry, niet president Diallo die beslist, maar de clubvoorzitters. Het doel is om te zijn: “We hebben het beste team op de Olympische Spelen en het is geen maskerade.” De vorige keer zullen Franse clubs meer begrip hebben voor de Olympische Spelen van 2024, ik weet niet waarom, ik voel het.”Dat zei hij op een persconferentie.

READ  Nadat hij uit de FFF was geduwd, is Noël Le Graët teruggeglipt in de FIFA en heeft hij een legale tegenaanval gelanceerd

kroeg. de
updaten