Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Didier Deschamps, na de overwinning van de Blues op Wales: “De kwaliteit is er, de gemoedstoestand ook”

Heb je de antwoorden gekregen die je van je team verwachtte?
Hiermee wordt de eerste voorbereidingsfase afgesloten met een grote werkdruk. De tegenstander was erg dynamisch en agressief, zelfs als de taak werd vergemakkelijkt als het aantal kleiner was dan wij. We hebben veel kansen gehad. Er waren een paar goede dingen. Het zou beter moeten worden. Kwaliteit is er, dat weten we. De gemoedstoestand is er ook.

“Door het uitgebreide technische aanbod heeft het Franse team meer controle”

Didier Deschamps over Karim Benzema

Bent u tevreden over de prestaties van Benzema? Betekent zijn terugkeer grote veranderingen?
Hij deed erg goede dingen op zijn palmares, maar hij was niet gelukkig. Hij had parkeergelegenheid. niet voldaan. Het uitgebreide technische aanbod geeft het Franse team meer controle. We maken geen grote veranderingen om ze op te nemen in dit oorspronkelijke schema, omdat ze veel vrijheid hebben. Dit zijn slechts tweaks, die we samen bespreken. Ze praten ook met elkaar.

Neemt hij de straf op zich?
We hebben veel spelers die op ze kunnen schieten. We blijven in de keten niet goed in deze oefening. Spelers zijn oud genoeg om hun gevoelens te hebben. Antoine heeft ze goed geschoten, maar hij heeft ze dit seizoen niet geschoten. Hij wilde de bal aan Karim geven. Ik heb er niets over besloten. We zullen zien voor de wedstrijd.

Wat vind je van het begin van Jules Conde? draai naar rechts…
Het was belangrijk om hem speeltijd te geven, ik weet dat hij een centrale verdediger is, maar ik zag hem het goed doen bij Sevilla op rechts. Ik nam het voor deze variëteit. Hij was stevig en kalm. Verdedigend maakt hij zich geen zorgen. Hij heeft de maat, hij is comfortabel met de bal, hij heeft wat voorzetten. Hij is goed in de eerste 45 minuten bij ons. Dat neemt niets weg van Leo Dubois. “

READ  Milwaukee pakt 2-2 tegen de Nets die Kyrie Irving . verloren