Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Denemarken en Nederland waren de enige ziekenhuizen met lage inkomens in Ierland – meldt HIGA

Denemarken en Nederland waren de enige ziekenhuizen met lage inkomens in Ierland – meldt HIGA

Een nieuw monitoringrapport waarschuwt dat COVID-19-gevallen verder moeten worden verminderd om ontslag uit ziekenhuizen mogelijk te maken en om patiënten in staat te stellen door te gaan met niet-Govt-zorg.

Hij vertelde de Health Information and Quality Commission (HICA): “Onze strategie om de verspreiding van Govit-19 in Ierland onder controle te houden is tot nu toe succesvol geweest, maar het is nodig om de last van Kovit-19 in ons gezondheidszorgsysteem verder te verminderen.

Hoewel het land al drie maanden opgesloten zit, laat het vijfdaagse voortschrijdend gemiddelde hier 587 gevallen per dag zien

In het nieuwe rapport van de Monitoring Group werd de internationale reactie op Govt-19 vanaf begin dit jaar beoordeeld.

Veel landen hebben plannen gemaakt om met Covit-19 te leven, waarvan sommige onbeperkte wegenkaarten hebben.

Ierland is een van de vijf landen – die op 18 januari een of andere vorm van anti-overheidsbeperkingen hebben opgelegd – waardoor het aantal zaken van twee weken halverwege maart in de voorgaande zeven dagen naar 100.000 is gedaald.

Uit het rapport bleek dat van de 18 landen die in de evaluatie waren opgenomen, vijf landen (Tsjechië, Ierland, Israël, Portugal en het Verenigd Koninkrijk) hun 14-daagse proefnummers hadden teruggebracht tot 100.000. Alle andere landen die in de review zijn opgenomen, zijn toegenomen.

Dr. Miron Ryan, plaatsvervangend algemeen directeur van Hicca en directeur Health Technology Assessment, zei: “Ierland heeft in december 2020 een sterke aanpak gevolgd na een toename van het aantal zaken.

“In Ierland waren de ziekenhuisopnames per miljoen mensen alleen in Denemarken en Nederland lager dan in andere landen in de review.

READ  Emmanuel Macron brengt in april een staatsbezoek aan Nederland

“Evenzo was in Denemarken en het VK alleen al het aantal mensen op de intensive care minder dan een miljoen.”

Dr. Ryan zei dat veel van de onderzochte landen richtlijnen en kaders hebben ontwikkeld en gepubliceerd voor het leven met Covid-19, waarvan sommige nu plannen bevatten om de controles geleidelijk te versoepelen als de epidemische situatie dit toelaat.

Hij voegde eraan toe: “Alle landen met een gepubliceerde risicostructuur die op nationaal niveau wordt gebruikt, werken momenteel met een zeer hoog risiconiveau. Voor landen die de structuur op regionaal niveau gebruiken, lopen de meeste regio’s echter een hoog risico. behalve in Israël.

“De soorten activiteiten die worden gebruikt, verschillen over het algemeen van land tot land, maar lopen sterk uiteen, inclusief het gebruik van avondklok, het aantal mensen dat mag bezoeken en de openingstijden voor horecabedrijven.”

Alle landen die in het rapport zijn opgenomen, hebben hun vaccinatieprogramma’s voor Covid-19 gelanceerd, waarbij Israël het grootste deel van de bevolking volledig gevaccineerd heeft (47 pct.), Gevolgd door Zwitserland (4,3 pct.) En Denemarken (4,2 pct.). In Ierland was op 12 maart 3,3 procent van de bevolking volledig gevaccineerd.

Higa zei dat het de volksgezondheidspraktijken en -strategieën zal blijven volgen en deze internationale evaluatie dienovereenkomstig zal bijwerken.

Online redacteuren