Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Westfield Mall in Nederland verwelkomt meer merken

Na de opening vorige maand, zal Westfield de lijst met opwindende nieuwe merken die opnieuw in het winkelcentrum zullen openen, opnieuw kunnen aankondigen.

Urban Outfitters en Bang & Olufsen zullen binnenkort worden gezien als deze unieke, innovatieve winkel-, eet-, vrijetijds- en uitgaansbestemming. Bekend om zijn unieke ontwerp en innovatieve audiotechnologie, opent Bang & Olufsen zijn eerste winkel van 100 vierkante meter in het winkelcentrum, waar bezoekers kunnen genieten van de hoogwaardige audioapparatuur van het merk.

Het populaire lifestyle-merk Urban Outfitters heeft zich gevestigd als een winkel van 400 vierkante meter in het centrum van het winkelcentrum, Central Plaza, waar het een breed scala aan trendy mode, accessoires, beauty- en interieurartikelen aanbiedt. Bij Urban Outfitters kun je terecht voor muziek, games en cadeaus.

Naast urban outfitters kunnen modeliefhebbers ook een bezoek brengen aan Margaret West, Van Feel en Aspect om high-end straatkleding voor mannen te vinden. In de galerie opent Little Indians, een baby- en kinderkledingmerk, een nieuw retailconcept binnen de Westfield Mall in Nederland, waar merken als Ace & Tate en Skins Cosmetics al zijn geopend.

De categorie F&B wordt verrijkt met merken als The Chocolate Company, Nespresso en De Pintagoswingle. In het Eat Theatre gaat Lafayette open om straatvoedsel uit het Midden-Oosten te serveren aan bezoekers met Punjabi. Saigon Street gaat vers open! Met heerlijk Vietnamees eten.

READ  Koning Willem-Alexander bood officieel zijn excuses aan voor slavernij