Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De wedstrijd wordt gestopt nadat er projectielen zijn gegooid en het spel wordt hervat

De woede van Big Alvaro in de kleedkamer na de aankondiging van de overname

Alvaro Gonzalez was boos na de aankondiging van de hervatting van de wedstrijd. Op de Amazon-beelden is te zien hoe de verdediger op de deur klopt en vervolgens boze woorden uitspreekt tegen mensen in de kamer. Jean-Michel Aulas was aanwezig.

De woede van Alvaro die op de deur klopt © Screenshot Amazon
Alvaro's toorn, Ulas hiernaast
The Fury of Alvaro, naast Olas © Amazon screenshot

Dimitri Payet “bang om terug te gaan naar het veld” (Prime video)

Marseille wil niet in beroep gaan.

OL-spelers keren terug naar het veld

Marseille, ze zijn nog in de kleedkamer. Volgens Prime Video willen ze dat de wedstrijdscheidsrechter komt kijken naar de toestand van Dimitri Payet.

De heerser verduidelijkt zaken

“Nadat de OL-OM-wedstrijd was gepauzeerd, bracht de crisiseenheid de autoriteiten, clubs en scheidsrechters bij elkaar, schreef de districtsgouverneur. In tegenstelling tot wat sommige geruchten suggereren, ligt de beslissing om de wedstrijd te hervatten niet bij de gouverneur. Het is de eigendom van de enige scheidsrechter.”

De wedstrijd wordt hervat

De omroeper kondigt aan het publiek aan dat de wedstrijd wordt hervat, “maar bij het eerste incident wordt deze definitief stopgezet.”

Payet is ‘niet in een mentale toestand’ om te spelen

Het was de scheidsrechter die vroeg om Longoria en een speler te zien. Het OM koos voor Mandanda omdat Payet volgens de club “niet in een mentale toestand” verkeerde. Payet is geschokt en niet bereid om te spelen. Grote druk van de autoriteiten en de gouverneur, aldus het OM, om het werk te hervatten.

wow ji

OM wil niet hervatten

De kleedkamer van Marseille is nog steeds niet in een psychologische toestand om de wedstrijd te hervatten en vraagt ​​de scheidsrechter om te komen kijken. Als de vergadering wordt hervat, is duidelijk dat de eigendomsrechten volgens de leden van het OM niet worden gerespecteerd.

JB

Marseille in de kleedkamer van de scheidsrechters

Mandanda en Sampaoli en zijn plaatsvervangend hoofd van de kleedkamer van de scheidsrechters

READ  Benzema en Coman komen binnen om te proberen de wedstrijd te beëindigen

Payette mag niet in beroep gaan

Volgens Amazon zal Payet de wedstrijd mogelijk niet hervatten als deze vanavond wordt hervat

De toorn van Vilas Boa

Andre Villas Bois, voormalig OM-coach, zegt op Instagram: “Hoe vaak??? Gewoon schandalig!”

Het verhaal van Villas Boas over ongevallen
Het verhaal van het Villa Boas-incident © Instagram

Anthony Lopez heeft de knoppen verwijderd

Geërgerd door de foto’s van het Amazon-anker, heeft de doelman van Lyon de banden verwijderd

Anthony Lopez heeft de knoppen verwijderd
Anthony Lopez heeft de banden verwijderd © Screenshot Amazon

De scheidsrechter wil niet in beroep gaan

Uit de bron van Marseille houdt scheidsrechter Rudy Bouquet vol dat hij niet wil dat de wedstrijd wordt hervat. Het publiek dringt aan op hervatting van de bijeenkomst.

JB

Ik was zo geschokt

Dimitri Payet was diep geschokt, blijkt uit informatie van radio- en televisiestation Amazon. De speler werd geraakt door een fles op het hoofd

De scheidsrechter zal niet in beroep willen gaan tegen de autoriteiten (Prime Video)

Volgens de wedstrijdomroeper wil de wedstrijdscheidsrechter, Rudy Bouquet, niet in beroep gaan. Integendeel, de autoriteiten willen dat de vergadering wordt afgerond.

De eigenaar van de granaat werd gespot bij Payet en gelekt

Zoals aangekondigd door Amazon en bevestigd door RMC Sport, werd de dader gespot op Payet en uit het stadion verwijderd.

met EJ

Jofu’s toorn

“Jammer! We zijn nooit klaar als we de dader(s) niet meteen straffen! Sterker nog, we lokken ons aas dan schandelijk uit!”

De wedstrijd werd 30 minuten onderbroken

Ter herinnering aan de feiten: de wedstrijd werd in de tweede minuut gestaakt en Dimitri Payet werd geraakt door een fles die in zijn hoofd werd gegooid. Beide teams werden naar de kleedkamer gestuurd.

Payet, die lang op de grond bleef liggen, stond eindelijk op, drukte op de bel en bleef achter onder het gevloek en gejoel van het publiek.

>> Alle informatie

Observatie van de auteur van het gooien en evacueren van het projectiel (Prime-video)

Prime Video meldt dat de persoon die een hele fles naar Payet gooide en Marseillais op zijn hoofd werd geraakt, uit het Groupama-stadion werd gezet.

READ  De Belgen kennen hun tegenstanders in de groepsfase

Leiders in een Crisis Management Team (Prime Video)

Volgens Prime Video zitten de leiders van de twee teams momenteel in de crisiscel. Er is nog geen informatie vrijgegeven over de rest van de wedstrijd, die nog sporadisch is.

Beide teams zijn terug in de kleedkamer

Alles verliep vlot tussen de spelers van beide teams. Leon kwam meteen naar het bed van Dimitri Payet toen hij op de grond lag, verrast door het gedrag van enkele van hun fans.

Dimitri Payet wakker worden

De OM-speler bleef lang op de grond en stond altijd stomverbaasd, maar hij stapte van het veld. Het is een fles die hij op zijn hoofd heeft gekregen.

Dimitri Payet op de grond nadat hij een granaat op zijn hoofd heeft gekregen! Wedstrijd gestopt

De OM-middenvelder zakte in elkaar toen hij een hoekschop moest nemen. Beide teams zijn terug in de kleedkamers!

Dimitri Payet werd geraakt met een fles tijdens de Olympische Spelen
Dimitri Payet sloeg met een fles tijdens de Olympico © Screenshot Amazon
Payet geraakt met een granaat tijdens OL-OM
Payet werd geraakt door een granaat tijdens OL-OM © Screenshot Amazon

Al de eerste stop van het spel om projectielen te gooien

Dimitri Payet werd aangevallen toen hij een hoekschop sloeg. De scheidsrechter vereist dat de omroeporganisatie een aankondiging doet aan het publiek. Payet raakte de grond terwijl hij zijn hoofd vasthield

Beginnend !

De langverwachte schokgolf is begonnen in Groupama Stadium!

De twee teams komen het stadion binnen

Dat is het, daar zijn we!

Marseille kan dat niet in Lyon

OM’s laatste overwinning in Lyon dateert van… 2007!

OL wil de klap tegen Rin . vergeten

Vlak voor de interlandbreak vertrokken we uit Lyon in een verschrikkelijke ramp tegen Stade Rennes (4-1). “Op elk niveau van voetbal, ons voetbal, waren we slecht vanavond”, vatte Peter Boss na de wedstrijd samen. “Met de bal, zonder de bal… Het was niet het Lyon dat ik de afgelopen maanden heb gezien.”

READ  Live - Olympische Spelen in Tokio: Chardy sluit zich aan bij Humbert, twee Fransen gekwalificeerd voor de kwartfinales van tennis

OM moet afzien van Ünder

Marseille zal vanavond aan het begin van het seizoen een hoofdrolspeler worden ontzegd. De Turk, die op vijf goals en assists (TCC) staat, werd in de rug geraakt.

Vorig seizoen was er geen winnaar op de heen- of terugreis

Tijdens het boekjaar 2020-2021 kwamen OM en OL er niet uit in de Ligue 1 en lieten in het Vélodrome en in het Groupama Stadium dezelfde pariteitsscore achter: 1-1.

OM. compositie

Lopez – Saliba, Caleta Carr, Perez – Lerola, Ronger, Camara, Guendouzi, de la Fuente – Payet, Melek

OL. compositie

Lopez-Gusto, Diomande, Boateng, Emerson-Cakeret, Guimarães, Oar-Shaqiri, Paqueta, Toko Ekambi

Op welk kanaal OL-OM . volgen

De 14e dag van Ligue 1 wordt zondagavond afgesloten met een prachtige poster tussen OL en OM in Groupama Stadium (20:45 uur). Duel volgt Amazon Prime Video en Radio op RMC.

Teams bereiden…

Moussa Dembele is terug in de OL-groep, die de afgelopen weken geblesseerd raakte. De teams bereiden zich voor terwijl ze wachten, want de wedstrijd begint om 20:45 uur.

5-5 herinnering aan 2009, een legendarische match tussen waanzin en spijt

OL verwelkomt OM aanstaande zondag (20:45 uur), de 14e dag van de Ligue 1. Een kans om opnieuw een duik te nemen in een van de gekste wedstrijden van het toernooi, de beroemde 5-5 van het seizoen 2009-10. Het verhaal van een legendarische ontmoeting met de destijds aangestelde acteurs.

Geheimen van de vernieuwing van Al-Awari

Terwijl hij de aanvoerdersband zal dragen bij afwezigheid van Léo Dubois, op zondag voor OL-OM, in het soort wedstrijd dat hij hen leuk vindt, geniet vooral Houssem El Aouar van een vorm van continuïteit in de inspanning. En nu de efficiëntie.

Paquita-Payette-duel? Bosz “maakt niet uit”

Stop met het verkopen van een confrontatie tussen Lucas Paqueta en Dimitri Payet, twee spelers die sinds het begin van het seizoen indruk maken in de Ligue 1: dat is wat Peter Boss vraagt, wie hij wil “gewoon winnen”. Tenminste, duidelijk…

Vertrek om 20:45 uur

Olympique-avond ter afsluiting van de 14e dag van de Franse Ligue 1: Olympique Lyonnais verwelkomt Olympique de Marseille. Vertrek om 20:45 uur in Lyon