Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

06:00 Bulletin – De 15e overwinning van Frankrijk op alle zwarten: het plezier van de massale menigte

Wedstrijden tegen de All Blacks beginnen meestal met een haka en eindigen in een verlies, maar deze keer niet. Voor het eerst sinds 2009 15e overwinning Frankrijk Rugby op Nieuw-Zeelanders (40-25)zaterdag 20 nov. De overwinning zorgde voor veel opwinding op de tribunes van het Stade de France.

“Voor een geweldige wedstrijd heb je twee teams nodig: er stond een geweldig zwart team op het veld, Maar een heel groot team uit Frankrijk“Een aanwezige fan zei dat hij XV voor Frankrijk niet herkent. Het was ongelooflijk, we stonden allemaal achter de Blues en ik heb de indruk dat we ze hebben kunnen helpen”, zei een ander.

Sommigen kwamen van ver om de vergadering bij te wonen. “Het is zeker een bezoek waard, We hebben 800 km gereisdHet is niet voor niets dat een Landes-fan zich verheugt. Maar we hebben het WK nodig, niet deze illusie, “op voorwaarde dat het sterk doorgaat in 2023”, en tot nu toe in overvloed.

Ook te beluisteren in dit magazine

nieuws – Een jager schoot op zaterdag 20 november een beer neer in Seix in Ariège die haar brutaal aanviel?.

Voorzitterschap 2022 – Meer dan 600 burgemeesters, waaronder Edouard Philippe, ondertekenden een column die op zondag 21 november in de Journal du Dimanche werd gepubliceerd om Steun voor de herverkiezing van Emmanuel Macron.

Coronavirus – Nieuwe botsingen braken uit Zaterdag 20 november in Nederland tijdens een rally tegen gezondheidsbeperkingen, dit keer in Den Haag.

De redactie raadt je aan