Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De vreselijke opmerking van Kylian Mbappé nadat hij werd uitgeschakeld bij de Blues

De vreselijke opmerking van Kylian Mbappé nadat hij werd uitgeschakeld bij de Blues

Er komt geen nieuwe finale voor Didier Deschamps’ Blues. Logischerwijs werden ze in de halve finale van de European Nations Cup verslagen door Spanje (2-1) met doelpunten van Lamine Yamal en Dani Olmo. Mbappé liet zich opnieuw zien in zijn spel, zoals zijn mislukking op het EK waar hij slechts één keer scoorde, tegen Polen vanaf de strafschopstip. Hij kreeg echter de laatste kans van de wedstrijd, maar schoot over de lat nadat hij de Spaanse verdediging had gecontroleerd.

De rest volgt na deze aankondiging

Een wedstrijd om snel te vergeten voor de aanvoerder van het Franse nationale team. “We speelden een goed team, zij speelden goed en wij waren niet goed. Zij bereikten de finale en wij werden uitgeschakeld. Dit is de realiteit van voetbal», merkt hij bitter op na de bijeenkomst, voordat hij verder gaat. “We zullen de wedstrijd opnieuw moeten bekijken, maar we hebben de score geopend en heel snel één doelpunt en daarna twee doelpunten gemaakt. Er zijn situaties waarin we in de tweede helft terug zouden moeten komen, maar dat gebeurt niet. Het is voetbal.»

Voor lezen
De gekke reactie van Lamine Yamal op Adrien Rabiot

Mbappe :”Ik was niet goed»

Het EK zal een echt kruispunt zijn voor Kylian Mbappé. Hij beseft zelf dat hij zichzelf heeft gemist, maar hij wil al verder en nadenken over de volgende stap. “Het is een mislukte competitie. Wij hadden de ambitie om Europees kampioen te worden. Dat is niet zo, dus het is een mislukte competitie, maar het is voetbal. Wij moeten transcenderen. Ik ga op vakantie om uit te rusten, het zal me enorm helpen en weer in vorm komen“, zei hij op een persconferentie.

De rest volgt na deze aankondiging

Volgens hem verdient zijn team het niet om verder te komen in deze competitie. Terwijl Frankrijk tijdens het EK worstelde, stond Frankrijk deze keer tegenover iemand die sterker was dan zij. “Uiteindelijk is voetbal simpel. Of je bent goed, of je bent niet goed. Ik was niet goed. We komen naar huis. Ik moet rusten, het zal belangrijk zijn voor mijn nieuwe leven. Ik zal nieuwe dingen te doen hebben.» Er wordt gewacht op de nieuwe speler van Real Madrid, nadat het de afgelopen maanden erg ingewikkeld was.

READ  Jocelyn Gurvink en management door Hatem Ben Arfa

kroeg. de
updaten