Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De verbazingwekkende verklaring van Luis Enrique aan Marco Verratti

De verbazingwekkende verklaring van Luis Enrique aan Marco Verratti

Nu de transferperiode van de zomer ten einde loopt, blijft PSG intern aan verschillende kwesties werken. Van Randall Kolo Mwani tot Bradley Barkola: het werk van de regering is nog niet klaar op het gebied van aankomsten, maar ook van vertrekken. De verkoop van de Italiaanse middenvelder Marco Verratti, die volgens onze informatie al een overeenkomst heeft met de Qatarese club Al-Arabi, zou de komende uren inderdaad ook geregistreerd moeten worden. Ondertussen zijn onze collega’s van Parijse Vertel ons meer over de methoden van de nieuwe PSG-coach, Luis Enrique, en zijn relatie met zijn spelers.

Wat is het volgende voor deze advertentie?

De inwoner van Gijón is niet bang voor sluwe punten, zelfs niet voor sommige managers zoals Marco Verratti, een echte legende die sinds 2012 bij de Parijse club speelt. Volgens een verhaal Parijsehad de Spanjaard een stekende aanval gelanceerd “Met mij speel je nooit!” Op een goudklompje van de oude Pescara, met een opsomming van zijn gebreken (avonduitstapjes, levensstijl). Luis Campos was aanwezig bij deze levendige discussie. Ter herinnering: Marco Verratti heeft dit seizoen nog geen officiële ontmoeting gespeeld met Paris Saint-Germain, terwijl zijn vertrek duidelijker is geworden.

kroeg. de
updaten

READ  Cristiano Ronaldo maakt bekend waar hij volgend jaar gaat spelen!