Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De tulpen van Kyugenhof Park zijn gekroond met lente

gepubliceerd

Artikel geschreven door

J. Gasparutto, MCIde, F.Caer, M.Wegnez – Frankrijk 2

Franse televisies

Het is het hoogseizoen voor kleuren in ’s werelds grootste park gewijd aan tulpen. Verslag uit de tuin Nederland KyugenhofVeertig hoveniers werken hier het hele jaar door.

Zacht (Nederland)Heel dicht bij Amsterdam, slechts één tuin verzamelt alle rijkdom van Nederland. Zeven miljoen bollen Elk jaar geplant In het park Kyugenhof. Hier leven 800 soorten tulpen en 2500 bomen. Elke lente zorgen ze voor een uitbarsting van kleur. “JIk heb nog nooit zoiets ergens anders gezien.”Opmerkingen van een wandelaar. De tuin verwelkomt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers van over de hele wereld. Veel inwoners zijn eraan gewend geraakt. Het park werd opgericht in 1949, ik ben geboren in 1950, dus ik hoop sinds 1951 elk jaar te bezoeken.’, zegt een van hen.

Twee jaar na de sluitingsdatum Govit-19, Kyugenhof Eindelijk zijn publiek vinden in 2022. Het is heerlijk om hier te zijn met al die mensen in het park. Het is een onbeschrijfelijk gevoel.”Tom legt uit Schrderzakelijk directeur van het landgoed. Het park is acht weken per jaar open voor publiek, alleen in het voorjaar. Tuinders gebruiken het het hele jaar door en zorgen goed voor de bloemen. Alles komt uit Nederland en wordt met de hand geplant.