Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De ster van Paris Saint-Germain is eruit geduwd en de transferperiode loopt ten einde

De ster van Paris Saint-Germain is eruit geduwd en de transferperiode loopt ten einde

Voetbal – Mercato – Paris Saint-Germain

De ster van Paris Saint-Germain is eruit geduwd en de transferperiode loopt ten einde

Geplaatst op 11 aug. 2023 om 08:10

Bij Paris Saint-Germain sinds 2012 had Marco Verratti zijn laatste momenten in de hoofdstad kunnen beleven. Ondanks zijn contract, dat nog tot 2026 loopt, is de Italiaan niet meer gewenst binnen de Parijse formatie. Onlangs leek Saudi-Arabië een verhuizing voor de middenvelder voor te bereiden. Maar twee Europese kalibers deden net mee aan de dans.

Van crack tot teamster, Marco Verratti Beklim een ​​paar treden Paris Saint Germain Sinds zijn komst in 2012. De Italiaan is nu een belangrijk onderdeel van de club van de hoofdstad. Maar zijn verhaal bij het Parijse team loopt mogelijk ten einde. Aangezien het contract van de 30-jarige in juni 2026 afloopt, is de Paris Saint Germain wil er graag vanaf.

Saoedi-Arabië valt Verratti aan

Natuurlijk begonnen een paar vrijers zich te positioneren. Saudi-Arabië kijkt vooral op naar Marco Verratti. Halve maan Hij is de laatste tijd opvallend close met de Italiaan. Maar de afgelopen uren is de transferwindow helemaal volgepakt voor de Europese kampioenen.

Barcelona en Bayern gaan de dans in

Volgens informatie van het teamde FCB Toon interesse in Marco Verratti deze zomer. Hetzelfde zou gelden voor Bayern München, die er niet tegen zou zijn om de diensten van de Italiaanse ster veilig te stellen tijdens deze zomerse transferperiode. Terwijl de Paris Saint Germain Niet meer echt afhankelijk van de middenvelder, die zou kunnen rebounden met een andere Europese Cador. Hij volgt…

READ  Motorcross: Italiaanse Grand Prix onder het merk Everts