Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Britten gaan aan de leiding en het Franse nationale team staat vierde op de eerste dag van het EK

De Britten gaan aan de leiding en het Franse nationale team staat vierde op de eerste dag van het EK

Europese kampioenschappen voor kampioenschappen in Haras du Pin (Orne)

Aanstaande donderdag aan het einde van de eerste dag van de dressuurproef wordt het EK grotendeels gedomineerd door de Engelse ridders, staat de Franse clan vierde in het ploegenklassement en gaat Karim Al-Aghwaq aan de leiding.

Zeven punten scheiden het eerste team al van het vijfde. Als de Engelse taal echter de boventoon voert, worden de eerste twee plaatsen voorlopig ingenomen door Jasmine Ingham en Kitty King, Duits, Nederlands, Frans en Italiaans in een zakdoek.

“Op dit moment is er nog niets echt beslist, de cross zal echt beslissend zijn en het zal waarschijnlijk nodig zijn om te wachten tot zondag, het veterinaire bezoek voor de CSO om erachter te komen wie nog de leiding zal hebben over dit toernooi”, zei de experts in het vakgebied benadrukt. Als zesde kwam Karim Al-Aghwaq enigszins tevreden van de baan en kon het team opschuiven naar de vierde plaats in het voorlopige klassement.

Deze vrijdag betreedt Morbihannais Gireg Le Coz om 10.27 uur de baan voor het individueel klassement, terwijl Nicolas Tozan en Gaspard Maksoud de laatste twee renners zijn voor de rit naar de Franse clan in de middag.

Het technisch certificaat

Voorlopige indeling per ploeg: 1. Engeland 23,4 punten; 2. Duitsland, 28,3 punten; 3. Nederland, 29 punten; 4. Frankrijk, 30,5 punten; 5. Italië, 30,6 punten

Voorlopig individueel klassement: 1. Yasmine Ingham (Groot-Brittannië, Banzai de Loire) 23,4 punten; 2. K. King (GBR, Friday Beats) 27,2 punten; 3. C. Wahler (Carjatan S), 28,3 punten; … 6. Florentine Laguac Cream (Triton Fontaine) 30,5 punten; 10. Stéphane Landua (rijdend voor Chaman du Montseau uit Thailand), 31,8 punten; 20. Benjamin Massey (Vonroy-editie) 35,7 punten

READ  Bartoli's verschrikkelijke Golgotha