Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De ster van het Franse nationale team wordt de aanvoerder van de Blues genoemd

De ster van het Franse nationale team wordt de aanvoerder van de Blues genoemd

gepubliceerd

Videolengte: 2 minuten.

Frankrijk 2
Artikel geschreven door

Choiseville A. Jerry, F. Boone, JA Balcis, D. Ridder – Frankrijk 2

Frankrijk Televisies

Kylian Mbappé wordt de nieuwe aanvoerder van het Franse voetbalteam. Heilige toewijding aan de kampioen, die pas 24 jaar oud is, maar al een geweldige staat van dienst heeft. De heenwedstrijd is op vrijdag 24 maart tegen Nederland in het Stade de France.

Hij heeft nog niet de aanvoerdersband, maar de functie bestaat wel. Kylian Mbappe arriveerde als aanvoerder op maandag 20 maart, tijdens de eerste bijeenkomst van de Blues sinds het WK. Dat is prima, Hugo Lloris Na zijn afscheid van het internationale voetbal stelde hij Didier Deschamps aan als zijn nieuwe aanvoerder. Maandagmiddag weigerde de coach nog de aanstelling van Kylian Mbappé te bevestigen, maar hij gaf wel enkele aanwijzingen.

Officiële aankondiging voorafgaand aan de volgende Blues-wedstrijd, vrijdag

Legit, zeker Kylian Mbappé. Kampioen van de maand op 19-jarige leeftijd, beste buteur van de dernière Coupe du monde, hij is de ster van de l’équipe van Frankrijk, zoals de l’était Michel Platini in zijn années 70 en 80. Platini, ook nommé capitaine des Bleus op 24 jaar. Op dinsdag 21 maart, op de Champs Elysees, ontmoette de persoonlijkheid van Kylian Mbappe elkaar. “Hij is jong, vol talent, en wat meer is, ik denk dat hij zich verenigt– zei de vrouw.Hij heeft een zeker charisma, hij heeft echt een lange levensduur in sportprestatiesvoegt een man toe. De aanvoerder van Kylian Mbappé moet officieel bekend worden gemaakt vóór de volgende wedstrijd van The Blues, vrijdag tegen Nederland, de eerste bijeenkomst van de Euro 2024-kwalificatiewedstrijden.

READ  Dit weekend keren Jago Geerts en Lucas Coenen terug naar de Dutch MX2 GP