Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Frankrijk Nationaal Team: Een geweldige aankomst voor de gebroeders Thuram in Clairefontaine

Frankrijk Nationaal Team: Een geweldige aankomst voor de gebroeders Thuram in Clairefontaine

Onder de Thurams zouden gezinsherenigingen niet zo gewoon moeten zijn. Het kleine broertje van Khefrin speelt in Nice, terwijl zijn oudste Marcus zich meer dan duizend kilometer verder ontwikkelt, in Duitsland, in Mönchengladbach. Om elkaar te vinden, hebben de twee zonen van Lillian niets beters gevonden dan … het Franse team. De twee broers worden geselecteerd om de volgende twee wedstrijden van de count-out of the blue te spelen voor de kwalificatiewedstrijden van Euro 2024. De eerste vindt plaats op vrijdag 24 maart tegen Nederland in het Stade de France (20:45 uur) en de volgende maandag, tegen Ierland.

De twee Thurams kwamen samen aan in Clairefontaine. Marcos kent de plek goed: hij heeft al 9 keuzes achter de rug. Khephren die echt doorkwam toen hij ook de jeugdselecties U16 tot U19 eerde. maar hij had nog niet de eer van het kasteel, de residentie van de Blues, ontvangen. Zijn eerste keuze eert hem. Om zijn toch wel doodsbange broertje te ondersteunen, stapten de twee samen uit dezelfde auto om de trap op te gaan. In kleding die waarschijnlijk niets aan het toeval te danken heeft. Aan het begin van de middag droegen ze allebei dezelfde jas in verschillende kleuren. Khafrin droeg een geel en zwart jasje toen Marcus bijna dezelfde kleur droeg maar dan in blauw en zwart. Een ander gemeenschappelijk punt tussen de twee: ; Er verscheen een brede glimlach voordat hij zich bij de rest van de strijdkrachten voegde. Het geluk van twee broers die in de voetsporen treden van hun glorieuze vader.

READ  Serginho Dest, gehuurd van Barcelona aan PSV Eindhoven, liep een ernstige blessure op
Kylian Mbappe arriveerde op 20 maart bij de Blues-rally LP/Arnaud Journauz Arno Jornoz

In shuffle en shuffle arriveerden ook de andere blues aan het begin van de middag in Clairefontaine om de fotocall te ontmoeten tussen het uitstappen van de auto en het beklimmen van de trappen van het kasteel als een Fashion Week-parade. Enkele uren na de nederlaag tegen Rennes (0-2) deed Kylian Mbappé het nuchter: een donkere jas, zonnebril en een duim omhoog om te zeggen dat alles in orde was. Hoe dan ook, met de blues is alles goed…