Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Messi slaat training bij Paris Saint-Germain over, nieuwe details

Messi slaat training bij Paris Saint-Germain over, nieuwe details

Voetbal – Paris Saint-Germain

Messi slaat training bij Paris Saint-Germain over, nieuwe details

Geplaatst op 21 maart 2023 om 23:00 uur

De zaak van Lionel Messi wordt al enkele weken veel besproken door Paris Saint-Germain. Terwijl de kwestie van zijn toekomst en zijn bereik op tafel ligt, is het nu een kwestie van zijn gedrag. Volgens de laatste echo’s was Messi inderdaad niet tevreden met waar Christophe Galtier om vroeg en zou hij besloten hebben de coaching te verlaten. Toen werden nieuwe elementen naar dit onderwerp gebracht.

aangekomen in Paris Saint Germain In 2021 wordt lang uitgekeken naar Lionel Messi. Hier wordt hij vandaag gefloten door enkele Parijse fans gezien zijn teleurstellende prestatie. In dit geval vragen velen om het vertrek van de Argentijn, vandaag aan het einde van zijn contract, terwijl de verlenging wordt besproken met de administratie Paris Saint Germain. Maar onlangs, Messi Hij loste zijn zaak en zijn imago niet op na de onthulling van de informatie volgens welke de zevenvoudig Ballon d’Or besloot de training te verlaten, niet tevreden met zijn methode Christophe Galtier.

Messi is gekwetst… en overstuur?

Het was onvermijdelijk dat deze aflevering tot veel conversatie leidde. Wat is er gebeurd met Lionel Messi tijdens deze opleiding Paris Saint Germain bij de vraag? De versie van de club van de hoofdstad was dat de Argentijn een blessure aan de adductoren had. Deze dinsdag voor RMCDe scène van deze fysieke onbalans, bevestigden ooggetuigen Messi. Er is echter ook bevestigd dat nummer 30 van Paris Saint Germain Verstoord door de oefening die hij voorstelde Christophe Galtier.

READ  Charlene Bacon's aanvoerder na dag één op de Olympische Spelen in Tokio Tokyo

Niet de eerste keer voor de ster van Paris Saint-Germain?

Lionel Messi Dus verliet deze training van Paris Saint Germain En nu is het volgens Franse media niet de eerste keer dat dit gebeurt. nu een paar dagen geleden, Christophe Galtier Ze bood haar spelers aan om, als ze dat wilden, de oefening nog een paar minuten voort te zetten. De waarheid is Lionel Messi Hij verdiende het toen niet, waar hij alle recht toe had. Maar nu, na de beslissing van de Argentijn, zit de training erop ondanks dat andere spelers nog wat langer op het veld willen blijven…