Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Koning en Koningin der Nederlanden zijn op 5 mei vrolijk bij het jaarlijkse concert aan de oevers van Amsterdam

De Koning en Koningin der Nederlanden zijn op 5 mei vrolijk bij het jaarlijkse concert aan de oevers van Amsterdam

Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima der Nederlanden spraken hun opwinding uit toen ze op 5 mei het jaarlijkse concert bijwoonden ter afsluiting van de viering van Onafhankelijkheidsdag. Het concert is sinds het begin van de uitbraak niet meer georganiseerd. In Amsterdam, aan de oevers van de Amsterdamse grachten, werd het concert georganiseerd, wat de vorst blijkbaar goed deed.

Lees verder: Willem-Alexander, Maxima en Margrid uit Nederland op de Dam ter nagedachtenis aan oorlogsslachtoffers

Het jaarlijkse concert keert op 5 mei terug naar het Amsterdams Historisch Centrum

Koning Willem-Alexander en koningin Maxima waren zingend en dansend te zien tijdens het concert van 5 mei. Op 4 mei vieren Nederlanders Memorial Day om de bevrijding van Nederland te herdenken. De festiviteiten gaan door tot 5 mei en eindigen meestal met een groot concert. Dit fenomeen heeft zich niet voorgedaan sinds het begin van de epidemie.

Lees verder: Koningin Maxima in Velvet voor het Koningsdagconcert in Maastricht

Op 5 mei waren de Koning en Koningin der Nederlanden verheugd het concert, gepresenteerd door de musici van Philharmonie zuidnederland, weer bij te kunnen wonen. Ook operazangeres Tania Cross, zangeres Anita Meyer, rapper Frescu en rockband Navarron stonden op het podium. Het podium bevond zich onder het Koninklijk Theater Caraway, een gebouw aan de oevers van Amsterdam. Amsterdam is een van de wijken in het centrum van Amsterdam, wat toevallig bijdraagt ​​aan de naamsbekendheid van de stad.

De koning en koningin verlaten de boot na het concert (Foto: Mischa Schoemaker / ABACAPRESS.COM)

Ook premier Mark Rutte was op de stand aanwezig. De minister-president en Zijne Excellentie woonden verschillende evenementen bij die verband hielden met de vieringen van de Bevrijdingsdag van 4 en 5 mei. Omdat de gezondheidsmaatregelen nu versoepeld zijn, moeten jaarlijkse festivals en ceremonies meestal met regelmatige tussenpozen worden hervat. Na het concert verlieten Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima de boot.

READ  In Nederland is er meer dan vijf maanden na de verkiezingen geen enkele regering in beeld gekomen

Nicolaas Fontaine

Hoofdredacteur

Nicholas Fontaine is sinds 2014 freelance webredacteur. Nadat hij copywriter en redacteur was voor verschillende Belgische en Franse merken en media, specialiseert hij zich in royaltynieuws. Nicholas is nu de hoofdredacteur van de Historic Royals. [email protected]