De Europees kampioen struikelde tegen Bulgarije, verraste La Roja in Zweden

De Rode Duivels, winnaars in Estland (2-5), waren niet de enigen die donderdagavond deelnamen aan de WK-kwalificatiewedstrijden van 2022 in Qatar. Andere Europese leiders waren aan het werk, waaronder Spanje, Italië, Engeland en Duitsland.

►►► Lees ook: Euro hoopt: Duitser Moukoko, 16 en dubbel doelpunt tegen San Marino, breekt vroegtijdig nieuwe records

►►► Lees ook: CR7 keert terug, Cristiano Ronaldo draagt ​​het iconische nummer 7 bij Manchester United

La Roja verloor in Zweden na een gekke start van de wedstrijd

In Groep B versloeg Zweden Spanje met 2-1 om de eerste plaats in het klassement te behalen. Zweden won de wedstrijd na opening van de score Carlos Soler (0-1, 5e). Alexander Isaak Directe vergelijking voor Zweden (6) door Victor Cleeson Het geeft een laatste voordeel aan degenen die in de tweede helft werden bezocht (57). De twee teams met 9 en 7 punten nek aan nek.

Italië struikelt thuis tegen Bulgarije

Italië, dat als eerste eindigde in Poule C, slaagde er niet in om van Bulgarije af te komen (1-1). een kerk Hij had de score geopend voor de Europese kampioenen (16), maar aliev De Bulgaren maakten voor het einde van de eerste helft de gelijkmaker (39) die slechts één punt hadden gepakt in drie wedstrijden. Italië staat met 10 punten nog steeds op de eerste plaats in afwachting van de uitslag van Zwitserland, dat 6 punten heeft in twee wedstrijden.

The Three Lions doen korte metten met Hongarije

In de eerste set verloor Hongarije met 0-4 van Engeland in een duel tussen de eerste twee poolspelers. Na weerstand te hebben geboden tot de eerste helft, gaven de Hongaren zich over aan de aanval van Engeland en vier verschillende spelers scoorden de vier doelpunten: Sterling pond (55e), ken (63e), McGuire (69) en rijst (87). Met vier overwinningen in de meeste wedstrijden nam Engeland de eerste plaats, terwijl Hongarije naar de derde plaats zakte na de 4-1 overwinning van Polen op Albanië.

READ  Milieuactivisten leggen een deel van de wereldkampioenschappen stil

Nice Duitsland in Liechtenstein

In de tiende poule versloeg Duitsland Liechtenstein met 0-2. Mannschaft kon rekenen op doelpunten van Timo Werner (41) en Leroy Sané (77) Om de overwinning te verzekeren van de kleine duim van de groep die geen enkel punt pakte in 4 wedstrijden. Duitsland komt met 9 punten achter Armenië, eerste in het klassement met 10 punten, na de nederlaag thuis tegen Noord-Macedonië afgelopen maart.