Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

EdF: Schreeuw Larke’s Big!

Nadat hij Benjamin Pavard, die tijdens deze rally geblesseerd was, werd geweigerd, koos Didier Deschamps ervoor om Jules Conde te vertrouwen als rechtsback tegen Bosnië en Herzegovina (1-1), woensdag, tijdens de WK-kwalificatiewedstrijden van 2022. Michel Larque. De voormalig Frans international begrijpt de beslissing van coach Didier Deschamps niet om een ​​centrale verdediger in de rechterlijn te starten, waarbij Antoine Griezmann al behoorlijk woog sinds hij een cruciale positie speelde in de aanvallende fase.

“Als je bedenkt dat van de twee miljoen gelicentieerde voetballers of duizend professionals, je geen rechtsback kunt vinden als je houders geblesseerd zijn. En dat het rack dat je neerzet een centrale verdediger is, dat doet dat niet.” “Die rechterbaan is helemaal verlaten…gisteren (woensdag We speelden de helft van de breedte van het veld! We hebben de taak van de verdediging gemakkelijker gemaakt. Rechts, wie was daar? Niemand! We speelden tactisch 35 meter breed, dat is een complete afwijking. Welke boodschap stuurt hij naar spelers die centraal achterin spelen? “

“Ik heb mezelf 90 minuten kwaad gemaakt! Er is geen enthousiasme, er is niets in dit team. Er is een veer die is gebroken… Er is absoluut niets, geen klein haartje overeind,” eindigde Larqué, erg geïrriteerd.

14.700 keer gelezen – Geschreven door Roman Rego op 03/09/2021 om 14:41


READ  Nog steeds over Giroud in Milaan