Colomiers wint op Oyonnax!

De wereld van vijftien Rugby: top 15 betaalde spelers

Om de tweede dag van Pro D2 donderdagavond te openen, bezweken Oyonnax en de Colomiers aan een klap. En het waren de Colomarines die na 80 minuten het pincet wonnen!

Na de eerste 30 minuten van de meeting te hebben gedomineerd door gebruik te maken van de ongedisciplineerdheid van Colomarien (10 strafschoppen in 40 minuten) en Hugo Djie, die in de 29e minuut een gele kaart kregen, kwamen de Owens op voorsprong met 12-0. C ‘ was de reactie van de bezoekers buiten beschouwing gelaten. Na een grote groepsbeweging scoort Deysil-centrum uit alle macht voor de rust (12-7).

Na terugkomst uit de kleedkamer begonnen de Colomiers opnieuw volgens dezelfde regels als aan het einde van de eerste helft. Lisecure scoorde aan het einde van de dag de tweede poging in de wedstrijd. Daarna begon het scoringsduel tussen Thomas Gerrard (5/5) en de opening van Oyonnax Le Bourhis. In de 76e minuut rilde Gerrard niet en liet hij zijn teamgenoten winnen dankzij een laatste strafschop.

samenvatten

Colomiers wint van de draden bij Oyonnax! Na het einde van de eerste helft scoorden de Colomarines een tweede overwinning op rij (21-23).
In de 76e minuut huivert Gerrard niet en laat hij zijn teamgenoten winnen dankzij een laatste strafschop.