Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De drukte van Messi en de Argentijnen

Net als Lionel Messi, die veel herstelde op het veld, hekelden de Argentijnen het gedrag van de Braziliaanse gezondheidsautoriteiten, wiens tussenkomst de schorsing van de wedstrijd Brazilië-Argentinië veroorzaakte.

Het team van Covic-19 blonk uit in de confrontatie tussen Brazilië en Argentinië, een nieuwe, langverwachte versie van de Copa America-finale die het team van Albiceleste won in de Maracana (0-1). De fout van de Braziliaanse gezondheidsautoriteiten, die niet aarzelden om vanaf de eerste minuten van de vergadering het veld te betreden, om opschorting van de vergadering te vragen, wijzend met de beschuldigende vinger naar “Niet naleven van de regels van volksgezondheid waaraan vier Argentijnse spelers deelnemen”.

Volgens de Braziliaanse gezondheidsautoriteiten hebben de vier Argentijnse spelers die in de Premier League spelen (Martinez, Buendia, Lo Celso en Romero) al valse verklaringen afgelegd bij het binnenkomen van het land. Volgens het in Brazilië geldende protocol moesten spelers uit Engeland bij aankomst al vijftien dagen in quarantaine. Het is duidelijk dat de tussenkomst van de Braziliaanse officials, die voor het eerst kwamen toen de Argentijnse delegatie op het punt stond zijn hotel te verlaten om zich bij de Corinthians Arena te voegen, niet in de smaak viel bij de bezoekers die snel terugkeerden naar de kleedkamer.

Lionel Messi Hij keerde echter snel terug naar het veld om zijn ontevredenheid over de vertegenwoordiger van het bureau te uiten. “We zijn hier al vier dagen. Je had vanaf de eerste dag kunnen komen, maar nee … “Hij zei: “We zijn hier nu drie dagen en ik heb gewacht tot de wedstrijd begon? Waarom heb je jezelf niet eerder gewaarschuwd?” Een standpunt gedeeld door coach Lionel Scaloni. ‘Waarom ben je ze niet van het hotel komen ophalen?’ La Conmebol vertelde ons dat we konden spelen. Zoek geen problemen die er niet zijn »Zo werd de Argentijnse technicus vrijgelaten.

Ik heb de woorden niet

En Lionel Scaloni ondervraagt ​​zichzelf met hem NeymarAanwezig in de menigte: “Als de speler het land niet in mocht, waarom hebben ze hem dan binnengelaten?” We waren drie dagen aan het trainen. “ Enkele minuten later herhaalde de voormalige middenvelder van Deportivo La Coruna zijn misverstand op de Argentijnse televisie. “Het maakt me heel verdrietig. Maar ik ben niet op zoek naar de schuldigen. Dit was niet het moment om het te doen. Deze wedstrijd had een feest moeten zijn voor iedereen, met de beste spelers van de wereld, maar het eindigt zo. Ik heb geen woorden”Hij zei: “Ik wil dat de Argentijnen begrijpen dat ik als coach mijn spelers moet verdedigen. Als mensen komen zeggen dat ze ze weg willen sturen, is dat niet mogelijk. We zijn op geen enkel moment gewaarschuwd dat we niet konden spelen. We wilden spelen de wedstrijd, en dat deden de Braziliaanse spelers ook.”

Hetzelfde misverstand lag in de mond van Claudio Tapia, voorzitter van de Argentijnse Federatie. “Er is gezondheidswetgeving voor alle FIFA-wedstrijden die hier worden gespeeld, voor alle toernooien in Zuid-Amerika. De gezondheidsautoriteiten van elk land hebben ingestemd met een protocol dat we zojuist zo goed mogelijk hebben gerespecteerd., Het is uit te leggen. Vier mensen zonder masker kwamen om de wedstrijd te stoppen. Ze wilden iets melden, zelfs ik weet niet precies wat. La Conmebol zei dat we naar de kleedkamer moesten gaan, wat we ook deden. Nu bereiden we ons voor om terug te keren naar Argentinië. We wachten op het vliegtuig, dat wat later gepland stond. ”

Lees ook de krantenkoppen = “Brazilië-Argentinië, wat geweldig!; Messi’s beul verontschuldigt zich niet; Neymar verdedigt zichzelf voor overgewicht” urls = “http://www.sports.fr/football/coupe-du-monde- 2022/bresil-argentine-grand-nranger-quoi-498131.html;http://www.sports.fr/football/coupe-du-monde-2022/bourreau-de-messi-ne-sexcuse-497816.html; //www.sports.fr/football/psg/neymar-se-defend-quant-a-prise-de-poids-497388.html »]

READ  Tijdelijke prijskaartjes, Frankrijk naar Finland?