Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De definitieve overeenkomst van Eli Wahi bij RC Lens!

De definitieve overeenkomst van Eli Wahi bij RC Lens!

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

De toekomst van Elie Wahi wordt geplaagd aan het einde van de zomerse transferperiode. De spits van HSC Montpellier, die vorig seizoen scoorde met 19 goals en 6 assists in 33 optredens in alle competities, vertrekt van Hérault. Ondanks dat hij in de groep zit die door de MHSC is benaderd voor de ontmoeting tegen Olympique Lyonnais, zou de inwoner van Courcouronnes deze zaterdag om 19.00 uur eigenlijk snel een nieuwe uitdaging moeten presenteren.

We hebben jullie onlangs onthuld dat RC Lens, die na het vertrek van Lois Openda op zoek is naar een nieuwe topscorer, achter de schermen druk bezig is geweest. Gelokt door het profiel van de hoopvolle internationale driekleur heeft Sang et Or dit profiel in een stroomversnelling gebracht. In staat om het door MHSC geëiste bedrag (tussen de 30 en 35 miljoen euro inclusief bonus) te evenaren, RCL – kwalificatie voor de komende Champions League en grote sommen geld teruggevorderd dankzij de verkoop van Openda en Seko Fofana – moest het nog eens worden met de speler .

lezen
Eli Wahi wil lid worden van RC Lens!

Lens wint de dag voor Ellie Wahi!

Het is nu gedaan omdat we je kunnen vertellen dat Eli Wahi ervoor heeft gekozen om lid te worden van de Artesian Club. In eerste instantie wilde Wahi een buitenlands toernooi ontdekken, maar hij was overtuigd door het Lenso-project. Zelfs de 1m 84 rechtshandige hoopte deel uit te maken van de groep die was opgeroepen voor Stade Rennais op zondagavond. Eén ding is zeker, Lens – die definitief de onderhandelingen met Chuba Akpom heeft afgebroken (sinds hij naar Ajax ging) – staat op het punt dit hete dossier te vervolledigen. Een mooie klap op de laatste seconde in de Franse competitie en die dus eindelijk zal hebben geprofiteerd van West Ham, die er niet in slaagde de nodige garanties te bieden, en Frankfurt, wiens bod werd afgewezen.

Als we je onthullen dat de Artesian Club parallel op weg is naar Hugo Iketiki, dan hebben de leiders van Lenso eindelijk een gemeenschappelijke basis gevonden met de hogere echelons van Montpellier voor de transfer van Eli Wahi. Nog steeds naar onze indiscrete inschatting is er een definitief akkoord bereikt tussen de verschillende partijen en moet de jonge spits Montpellier de komende uren verlaten om bij Lens te blijven. De speler die aan Montvermeil gebonden is, zal daarom naar verwachting zaterdag zijn medische keuring ondergaan en, mocht zich een grote ommekeer voordoen, zijn nieuwe contract bij Sang et Or in het proces ondertekenen. Het einde van een hele lange reeks…

kroeg. de
updaten