Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De club wil CNOSF overnemen om bezwaar te maken tegen de rode kaart van Abdel Hamid

De club wil CNOSF overnemen om bezwaar te maken tegen de rode kaart van Abdel Hamid

Maandag 17 mei 2021 08:49 – Artikel door La Reduction – Post dit artikel

Het Stade de Reims is nog steeds aan de overkant van de vallei te vinden. Tijdens een reis door het Parc des Princes op zondagavond als onderdeel van dag 37 van de Ligue 1, bevond Champagne FC zich op 10-11 na slechts tien minuten spelen. De scheidsrechter van de ontmoeting, Clément Turpin, besloot Reims, aanvoerder Yunus Abdel-Hamid, te verdrijven wegens het aanraken van een bal die door Kylian Mbappé op de doellijn werd geblokkeerd. Dubbele strafschop voor David Jeon: een rode kaart voor de verdediger en een strafschop rond Neymar. Na een grote klap (0-4), hadden de mannen van de champagnetechnicus het moeilijk om deze zin te accepteren.

“Daar is de wedstrijd voor ons afgelopen.”

David Ghion zei na de ontmoeting: “De wedstrijd eindigt daar voor ons. Het is echt moeilijk om 11 voor 11 hier, maar de beslissing van de scheidsrechter is niet in de geest van het spel. En de strafschop, we zijn het niet oneens, we zetten de rood terwijl Yunus op de grond glijdt, de bal aanraakt met zijn hand waardoor hij de bal weer kan balanceren, het is jammer, want we wilden echt spelen en plezier maken, ”klaagde hij. Met dat in gedachten zou Reims graag CNOSF willen overnemen om bezwaar te maken tegen de rode kaart van Abdelhamid. Eerder werkten Marseille en Lyon op deze manier. Bij de geschorste verwijzing mag de Marokkaanse international zondagavond tegen Girondin spelen.

Ranglijst 1

Rsultat Ligue 1

READ  Max Verstappen wint 10e op rij