Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Alexis Claude Morris lijdt aan een gebroken granaatscherven

Zijn luide zondagsgeschreeuw voorspelde niet veel goeds. Nadat Adrien Thomason van Straatsburg voor rust van achteren was ingeschoten, bleef Alexis Claude Morris minutenlang op de grond liggen voordat hij op een brancard werd geëvacueerd. Zijn enkel kwam vast te zitten in het gras terwijl hij viel en de eerste sensaties waren niet goed. Tests van de nummer 10 in rood en zwart op maandag laten zien dat hij een gebroken granaatscherven heeft. Hij zal een operatie ondergaan.

Om deze Twitter-inhoud te bekijken, moet u cookies accepteren sociale netwerken.

Met deze cookies kunt u delen of rechtstreeks communiceren op de sociale netwerken waarmee u verbinding maakt, of inhoud die oorspronkelijk op deze sociale netwerken is geplaatst, integreren. Het stelt sociale netwerken ook in staat uw bezoeken aan onze sites en apps te gebruiken om advertenties te personaliseren en te targeten.

Beheer mijn keuzes

De laatste fase van het Euro Espoir-kampioenschap werd hem geweigerd

Grote hit ex Laurentis. Een stoere jongen aan het einde van het gymseizoen, Hij kan hopen dat hij na afloop van het toernooi de kwartfinales van Euro Espoir tegen Nederland speelt, of zelfs de Olympische Spelen in Tokio. Deze verwonding zal ongetwijfeld die dromen doen verstoren.

READ  OL plaatste zich voor de knock-outfase van de Europa League na overwinning op Sparta Praag