Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De aanstaande uitkomst van de toekomst van Gerson?

Volgens L’Equipe kan de soapserie van Gerson aanstaande zondag eindigen. De verslaggever in Brazilië kreeg informatie waaruit bleek dat OM vertrouwen had in deze hot issue.

Olympique de Marseille Hij betaalt om de Gerson op te halen bij Flamengo. L’Equipe meldt dat de Braziliaanse middenvelder mogelijk naar zondag degradeert.

Beantwoord je deze zondag over Gerson? 30 miljoen euro overeenkomst?

Volgens informatie van de correspondent van het sportdagblad in Brazilië moet de toekomst van Gerson vanaf zondag bezegeld zijn. Olympique de Marseille zal vertrouwen hebben in het voltooien van hun verhuizing.

Lees ook: Mercato: Melek’s campagne in Marseille om bij OM te blijven!

Zoals Foot Mercato zondagochtend benadrukte, moet de Braziliaan zich aan vijf seizoenen in Marseille houden met een salaris van 2,7 miljoen euro per jaar, oftewel driemaal wat hij momenteel krijgt bij Flamengo. De twee clubs bereikten naar verluidt een overeenkomst voor € 30 miljoen (€ 24 miljoen + € 6 miljoen). De speler moet dus eind deze week zijn goedkeuring geven.

READ  Italian League - Lazio betaalt Inter elegant!