Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gerson reageert luid op Longoria!

Gerson reageert luid op Longoria!

Terwijl de Braziliaanse en Franse media vergevorderde onderhandelingen aankondigden en een nauwe overeenkomst tussen OM en Flamengo, Gerson Hij kwam uit zijn stilzwijgen over zijn toekomst. De zaak is nog lang niet aan Marseille gemeld.

De aanstaande uitkomst in de zaak Gerson?

Op zoek naar een middenvelder ter compensatie van een mogelijke transfer van Boubacar Camara, ALOlympique de Marseille Hij dringt aan op een akkoord met Flamengo Gerson. Volgens Eric Frosio, een verslaggever het team Gebaseerd op Kanaal + In Brazilië is een cruciale vergadering gepland om te proberen dit dossier af te ronden, aangezien de onderhandelingen zich ontwikkelen en alle details van de deal al bekend zijn.

“Beslissende sessie vandaag [dimanche, ndlr] In Rio om de toekomst van Gerson te bezegelen. De Olympiërs hebben er vertrouwen in, de leiders van Flamengo zijn in orde met de voorwaarden van de transfer en er wordt van de speler verwacht dat hij akkoord gaat met een 5-jarig contract en een drievoudig salaris. 24 miljoen euro, 6 miljoen bonussen en 2,4 miljoen euro aan commissies. “Sportjournalist legde uit. Gedurende deze tijd blijft de betrokken manager onduidelijkheid bewaren over zijn situatie.

Mercato-Ohm: Gerson koelt de geruchten over zijn toekomst

Tijdens het live uitzenden op Instagram, de rechtsback van Flamengo, MathusinhoHij stond zichzelf toe zijn collega Gerson te ondervragen over een mogelijk vertrek. ‘Ga je bij ons weg?’Vroeg de 20-jarige verdediger aan de 24-jarige middenvelder. “je maakt een grapje? “Gerson antwoordde, voordat hij eraan toevoegde: “Er zijn geen argumenten tegen de feiten.”

READ  Franse Ligue Two: Caen blijft vallen, tijdelijke dolfijn van Ajaccio

Onder contract tot 2023 en na twee mislukte proeven in Fiorentina en Rome, Gerson Overweeg je serieus terug te keren naar Europa? Om hem te overtuigen, coach Jorge Sampaoli en OM-hoofd Pablo Longoria Volgens informatie van Braziliaanse media hebben ze persoonlijk contact met hem opgenomen om hun interesse te tonen Wereldbol Vanaf deze zondag.

Volgen…