Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Létang maakt de kleur voor komend seizoen bekend

Maandag 24 mei 2021 09:34 – Artikel door La Reduction – Post dit artikel

Nauwelijks heilig kijken LOSC en zijn baas al uit naar volgend seizoen. Een paar uur nadat de mastiff was gekroond, legde Olivier Letang, president van LOSC, uit dat Lille volgend seizoen graag wil meedoen en daarom de beste elementen van zijn personeelsbestand wil behouden. Op antennes RMCHij benadrukte zijn wens om een ​​competitief team te behouden voor de periode 2021-2022, terwijl hij aanwijzingen gaf over de toekomst van Galetier aan het roer van het eerste team.

Létang wil een heel competitief team

“Het is een goede vraag, maar we willen dit moment vooral vieren en beleven. We doen dit werk om emoties te ervaren, om emotie te geven. Kristof vertelt je, we praten veel met elkaar. We zullen het over individuele gevallen hebben. Later. . Het is tijd om te vieren vandaag na het behalen van deze titel. Samenwerking. Heel goed, en ik ben erg blij hem aan onze zijde te hebben. Hij is een geweldige professionele coach ”, vertelt Létang eerst over de toekomst van zijn coach Christophe Gaultier, voordat hij sprak over volgend seizoen en het personeelsbestand. “Ik zei toen ik aankwam: de club had zichzelf in een positie kunnen vinden om betalingen zonder balbezit over te maken. Ik zei dat het belangrijkste de sportieve dynamiek was die hersteld moest worden. We hadden spelers in het seizoen kunnen verkopen, ik wilde om de hele groep te behouden. Met Christophe hadden we het daar een paar dagen geleden over. “Als we spelers hadden verkocht, zouden we er niet zijn … Het belangrijkste voor ons is om een ​​competitief team te behouden, en het sportproject is het belangrijkste, ”zei hij. Er werd gezegd!

READ  Na omvergeworpen te zijn door de inwoners van Nantes, miste de familie Linceau het podium!

Ranglijst 1

Rsultat Ligue 1