Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nafie Tiam onthult zijn voorbereidingsprogramma voor de Olympische Spelen

Nafie Tiam onthult zijn voorbereidingsprogramma voor de Olympische Spelen

De Olympische Zeven-kampioen begint zijn rekoefening thuis op de Olympische Spelen in Tokio. Thiam heeft al aangekondigd dat ze niet in de rij zal staan ​​op de hielen van de Spelen. “Mijn coach en ik hebben veel nagedacht over de pre-Olympiade training en het wedstrijdplan, en zoals we al zeiden, hebben we besloten om niet deel te nemen aan de zevens tot Tokio. In plaats daarvan zal ik de komende zes weken deelnemen aan verschillende competities. voor de Olympisch kampioene op zondag in haar nieuwsbrief: “Ik beheers timing en mijn techniek.”

“Ik ga me opwarmen bij mijn huis in Tilburg”, zei Thiam. Namuroise, dat op de Europese kampioenschappen van dit jaar de pentatlon wordt genoemd, zal op 1 juni deelnemen aan het hoogspringen in Montreuil, Frankrijk. “Ik kan niet wachten om te concurreren met Maria Lastskini”, zegt ze.

Daarna zal Thiam zich opnieuw opstellen in de 100m horden en lengte bij de Golden Spike in Leiden, Nederland op 12 juni. Ze zal “haar wedstrijd testen” op 21 juni in Neville op een afstand van 200 meter voor de “technische tests” op de Belgische kampioenschappen in Brussel (26-27 juni). De evenementen waarvoor ze zullen worden opgesteld, zijn nog niet beslist.

Thiam concludeerde: “Het is jammer dat de meeste van deze competities met een beperkt aantal toeschouwers of achter gesloten deuren worden gespeeld. Maar dat wil niet zeggen dat ik jouw steun niet voel.”

READ  De zoektocht naar de nummer 9 wordt steeds duidelijker bij FC Barcelona