Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De 60-jarige ex-smokkelaar wordt verdacht van corruptie

De 60-jarige ex-smokkelaar wordt verdacht van corruptie

Geplaatst op 24 september 2021 om 15:50 uur.

via Leeuw

Informatie verspreid over de wereld: Vice President van Suriname en tevens President en Eigenaar van Inter Moegotapoe, Ronnie Brunswick speelde met zijn team in de CONCACAF-wedstrijdZe zijn allemaal in de zestig. Vandaag hebben we vernomen dat een Moiwana-burger wordt verdacht van corruptie na deze bijeenkomst.

Lees ook:

WTF: Op 60 heeft een voormalige drugssmokkelaar een professional!

Brunswijk deelt aan het einde van de wedstrijd kaartjes uit aan zijn tegenstanders

Het verhaal is moeilijk te geloven. Nederlandse rechtbanken veroordeelden hem in 1999 bij verstek wegens drugssmokkel tot acht jaar gevangenisstraf, en Ronnie Brunswick is nooit in de gevangenis beland. Allemaal dankzij Suriname’s niet-uitleveringsbeleid. Sinds juli 2020 is hij ook ondernemer onderdirecteur Uit het land van Zuid-Amerika. Gepassioneerd door voetbal is Brunswijk ook de eigenaar van Inter Moegotapoe. Een paar dagen geleden besloot de persoon die ook de teamvoorzitter is, te spelen tegen CD Olympia in de heenwedstrijd van de Ronde van 16 van de CONCACAF.. De zestigjarige groeide vooraan en centraal in de aanval en kon niets doen om de zware nederlaag van zijn team (6-0) te voorkomen.

Na de ontmoeting dwaalde de reeks rond in sociale netwerken. We zien de voormalige smokkelaar in de kleedkamer van de tegenstander. Daar verdeelt hij tickets aan Hondurese spelers. De CONCACAF reageerde snel op de zaak en verklaarde het onderzoek voor geopend. Met woorden geschreven door het teamWe kunnen lezen: De zaak wordt verwezen naar de tuchtcommissie van de CONCACAF, die: Er wordt een officieel onderzoek geopend. »