Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Matteo Peretti wint een waanzinnige wedstrijd tegen Auger Aliassime in de Laver Cup

Roger Federer, goed gefixeerd op de tribunes, had vrijdagavond iets om over te lachen. Als toeschouwer van de Laver Cup woonde de Zwitser een wedstrijd op hoog niveau bij, waar de Italiaan Matteo Berrettini (25) uiteindelijk Felix Auger-Aliassime versloeg (6-7). [3], 7-5, 10-8), na de tiebreak, is een kenmerk van de competitie. Na de inaugurele overwinning van Casper Rudd op Riley Opelka staat Europa nu met 2-0 voor op de rest van de wereld.

Een geweldige wedstrijd op vrijdagavond boeide de kijkers niet in TD Garden in Boston. In de eerste set, ondanks twee kansen om op 5-4 te eindigen, werd Felix Auger-Aliassime in de tiebreak geduwd, die hij uiteindelijk won, nadat hij het achtste setpunt had gescoord met 7-6 [3] ! Brittney’s weerstand wierp zijn vruchten af ​​in de tweede set, die hij met een tang won en de Canadees met 6-5 pakte.

Daarna werd de wedstrijd gespeeld op de “Tie-breaker”, de privacy van de Laver Cup. Deze derde snelle set, betwist op 10 punten, werd uiteindelijk gerekruteerd door Berrettini, op het eerste punt van de wedstrijd. Dankzij deze overwinning verhoogt Europa zijn puntentotaal tot twee, voor de laatste wedstrijd van de eerste dag: Rublev tegen Schwartzman.

READ  Bigfoot Paris Saint-Germain - Adios Mbappé, Lionel Messi als PSG-baas!