Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dall'Oglio waardeerde de m'poco, maar herwerkte hem ook

Dall'Oglio waardeerde de m'poco, maar herwerkte hem ook

Wissel bij de aftrap, Nathaniel Mboko Hij maakte een spannende entree tegen Sporting Clube de Bastia (0-4). Hij componeerde een brace en een assist en droeg volledig bij aan het succes van de Groenen.

Geboren op 16 maart 2002, Nathaniel Mboko Hij vierde zijn 22e verjaardag zaterdag op best mogelijke wijze tegen Sporting Clube de Bastia door tweemaal te scoren en een assist te leveren voor Irvin Cardona. Zijn coach Olivier Dall'Oglio Hij waardeerde deze deelname aan het spel duidelijk, zoals hij op de persconferentie na de wedstrijd verklaarde: “Nathaniel Mboko? Hij maakte een geweldige entree. We hebben dit soort technische spelers nodig, die kunnen boeien en netjes kunnen spelen. Ik waardeer.

Toch was het een klein feestje.”RO heel erg“Naar de smaak van de Bastia-fans ten tijde van Stefano’s tweede doelpunt, de eerste van Nathaniel Mboko Met een strafschop die de Corsicanen niet graag vierden. Ik vroeg naar het onderwerp, Olivier Dall'Ogliolegt de coach van AS Saint-Étienne uit dat hij zijn speler tijdens de rust opnieuw concentreerde: “Hij werd aan het einde van de eerste helft gezien. Als je een professional bent, speel je jouw rol en hoef je niet harder je best te doen, ook al word je beledigd. Hij is een hele kleine, maar heel belangrijke speler. Tijdens de rust moesten we de situatie kalmeren omdat dat niet nodig was. We moeten koeler kunnen zijn, ons kunnen concentreren op onze doelen en nuchter en bescheiden kunnen zijn. Dit is hoe we daar zullen komen.