Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

D1 – OL voor dames verslaat Bordeaux en wint de finale tegen Paris Saint-Germain

D1 – OL voor dames verslaat Bordeaux en wint de finale tegen Paris Saint-Germain

Lyon, voorspeld in de etappe in Bordeaux, beefde vrijdagavond niet om te winnen (1-0) en presenteerde zichzelf een “finale” voor de landstitel in een week tegen Paris Saint-Germain, die daarna een punt voor blijft. hun succes. In Reims (4-0).

OL is niet van plan hun kroon op te geven. Met twee duels van het einde van dit seizoen die hen met het verlies van met name de Champions League minder dominant zouden maken, blijft het lot van zijn teamgenoten, Wendy Renard, om de vijftiende landstitel op rij te veroveren.

Competitie 1

“Fysiek en mentaal uitgeput”, heeft Koscielny de toekomst niet bepaald

11 uur geleden

Geleverd om een ​​week tegen Parijs te winnen. Een gelijkspel tussen D1-periodes zal de toekenning van de titel een week uitstellen, terwijl de nederlaag op Rhône thuis, zoals in de laatste tweede etappe van de kwartfinale van de Champions League, voor de eerste keer zal eindigen voor spelers uit de hoofdstad die, 20 dagen later scoorde 19 overwinningen en een doelpuntloos gelijkspel met Bordeaux.

Sumer doelpuntenmaker

In de jagerspositie in deze laatste race waren de dochters van Sonya Bombastour, die het stokje overnam van Jean-Luc Fasor, die eind april schoot, tevreden met een doelpunt van de veteraan Eugenie Le Sommer, aan het einde van drie – een wegbeweging geïnitieerd door Katarina Macario en gedragen door Amal Magiri (Negende), die haar intense start beloonde met een flinke duw.

Girondins, die twee weken geleden als derde eindigde, synoniem voor de Champions League van volgend seizoen – de eerste van de club in mijn schouders – barstte niet achter die opening voor een snelle score, ondanks de verwarrende eigenaardigheden en talloze pogingen van Delphine Cascarino. Buiten Lyon aanvallen of goed gedecoreerd door doelman Anna Morehouse.

READ  De juichende Tudors, de stralende Longoria... hoe de Marseille hun kostbare overwinning vierden in Lyon

De spelers van Pablo Lusa, die naar voren stapten om de bal eruit te halen, waren trager en minder geïnspireerd om het risico te nemen voor het doel van Sarah Boudadi, alert en ooit gered door zijn poging tot gesloten hoek van Andrea Lardes (63).

Competitie 1

Chamakh: “Ze kwamen naar Bordeaux om een ​​club te runnen die een bakkerij runde.”

14 uur geleden

Competitie 1

Lille, Parijs of Monaco: onder de vertegenwoordigers van L1, de grote aarzeling

16 uur geleden