Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Chumini werd verkozen tot de beste hoop in de National Football League Cups

Chumini werd verkozen tot de beste hoop in de National Football League Cups

Nîmes: Plancque wacht op de vergadering van dinsdag

Zoals vrijdag aangegeven, staat er dinsdag een vergadering gepland in Nimes na de aankondiging van de terugtrekking van de voorzitter en meerderheidsaandeelhouders van de club, Rani Assaf. “Ik ben net als al het personeel, ik weet dat we dinsdag zijn opgeroepen. We hebben veel te horen gekregen en we hebben veel gelezen. We weten dat veel clubs in de problemen zitten, ook al gaat het hier verder dan de financiën,” “Nimes-coach Pascal Blank verklaarde zaterdagochtend op een persconferentie.

UNFP Awards: Chumini verkozen tot beste hoop

Aurélien Tchouaméni, middenvelder van Monaco (21), won de National Football League Cup voor de beste hoop van het seizoen. De voormalige Bordelli, die blijkbaar lid was van France Espoirs voor de EK-finale in de categorie (kwartfinale op 31 mei tegen Nederland), speelde 35 Ligue 1-wedstrijden (2 goals, 4 assists). Aurélien Tchouaméni volgt Kylian Mbappé op in de Best Hope-lijst, gekroond tot 2019 (editie 2020 geannuleerd). Amine Query (Nice), Eduardo Camavinga (Rennes), Maxense Cakeret (OL) en Sofiane Diop (Monaco) deden dit jaar mee aan de wedstrijd.

French League Direct: alle informatie vóór de 38ste dag

Volg aan de vooravond van deze uitzonderlijke 38e en laatste dag van de Ligue 1 alle live informatie over de kandidaten voor de titel van kampioen van Frankrijk (LOSC, PSG, Monaco), de strijd om Europa (OM, Lens, Rennes) en de vecht om de locatie van de dam te vermijden.

Wedstrijden voor de 38ste dag (zondag 23 mei om 21.00 uur):

Angers Lusk

READ  Ohm: Met Monaco zullen de Tudor-jongens op een bot vallen

Brest-PSG

Lens Monaco

OL-Nice

Metz-Ohm

Nantes Montpellier

Reims Bordeaux

Rin Naam

Saint-Etienne Dijon

Strasbourg Lorient