Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Cristiano Ronaldo weegt op zijn schouders ondanks zijn historische prestatie?  Er gaan geruchten in brand

Cristiano Ronaldo weegt op zijn schouders ondanks zijn historische prestatie? Er gaan geruchten in brand

Op weg naar ons WK OM, Stade Rennais, Lens, Montpellier: focus op de race om de vijfde plaats in de Ligue 1!

In een felle strijd om een ​​plek in de Champions League beefde Juventus gisteravond niet in Sassuolo Park (3-1). Een overwinning gekenmerkt door het historische doelpunt van Cristiano Ronaldo, want de Portugese ster scoorde zijn 100ste doelpunt met een Turijn-shirt.

Deze prestatie is historisch voor CR7, aangezien het zo’n mijlpaal is in de geschiedenis van het voetbal. Cristiano Ronaldo werd simpelweg de eerste speler die 100 goals scoorde met clubs uit drie verschillende landen. Het ultieme bewijs dat het talent van de Portugezen zich op elk terrein kon uiten.

Elf wereldnummers 340 zijn hier beschikbaar

Cristiano Ronaldo nuchter na zijn doelpunt, symbool?

Veel media, vooral het Spaanse dagblad AS, bevestigden echter een belangrijk feit, namelijk de viering van CR7, die “controversieel” is. Inderdaad, het is Cristiano Ronaldo die bijzonder nuchter is, het gesloten gezicht, die een prestatie vierde die desalniettemin een hoofdstad was op sportief niveau, en hem in staat stelde om meer geschiedenis opnieuw te beleven.

Een anomalie als we weten dat de Portugezen dol zijn op geweldige statistieken. Buitenlandse media zien het dus natuurlijk als een teken dat Cristiano Ronaldo zich momenteel boos voelt bij Juventus, aangezien hij degene was die werd geadverteerd als zeer geïsoleerd in de kleedkamer. Welk weinige versterkt de geruchten over vertrek?

READ  Euro 2022 Dames: Een deal, Nederlandse ster Lake Martens speelt de kwartfinale niet tegen Blue