Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Covid 19. Nederland wil voor het eerst een avondklok

Covid 19. Nederland wil voor het eerst een avondklok

Hoewel de verspreiding van de Covit-19 zijn koers heeft voortgezet sinds november 2019, installeert Nederland een nieuw apparaat om het te repareren. Minister-president Mark Rutte kondigde zijn voornemen aan om op woensdag 20 januari 2021 en vrijdag 22 januari 2021 het eerste avondklokbesluit in te voeren.

Op woensdag 20 januari 2021 maakte de Nederlandse premier Mark Rutte zijn voornemen bekend om voor het eerst in heel Nederland een nationale avondklok in te voeren om de verspreiding van de Covit-19-epidemie tegen te gaan.

Avondklok bestelling van 20.30 uur tot 04.30 uur.

De avondklok gaat in van vrijdag 22 januari tot 10 februari. Burgers moeten dus elke dag thuis zijn van 20.30 uur tot 04.30 uur. Rudd kondigde op een persconferentie aan dat hij de goedkeuring van het parlement zou zoeken voordat de verhuizing van kracht zou kunnen worden.

Overtreders van de avondklok krijgen een boete van 95 euro.

Sommige vluchten zijn verboden

Nederland heeft gezegd dat het vanaf 23 januari 2021 vluchten vanuit Groot-Brittannië, Zuid-Afrika en Zuid-Amerika zal verbieden, vanwege de groeiende bezorgdheid over de verspreiding van de Covit-19-variëteit.

‘Het viel ons toen gewoon op. Niemand wil een avondklok. Niemand prijst hem ”, Zei de Nederlandse premier. “Natuurlijk kunnen en willen we niet zo’n drastische actie ondernemen zonder parlementaire goedkeuring. Als er maar voldoende ondersteuning is, zullen we een definitieve beslissing nemen. “

Een staat tot half maart

Dhr. Rutte en zijn regering zijn op vrijdag 15 januari 2021 afgetreden Corruptie in verband met gezinsbetalingen. Ze zijn echter aanwezig om de strijd tegen het nieuwe coronavirus te beheren en de dagelijkse gang van zaken af ​​te handelen tot de parlementsverkiezingen van half maart.

READ  De Nederlandse koning verontschuldigt zich voor de slavernij die zijn voorouders hebben verworven

“Laten we eerlijk zijn, de Britse variant is echt gevaarlijk”, Zei de heer Rutte. “Zelfs als de regering niet was afgetreden, zouden we dat hebben gedaan door zulke drastische maatregelen te nemen”, zei hij. Hij zei dat de regering de avondklok in de komende dagen zou invoeren als het parlement ermee instemt.

“We hebben momenteel te maken met een ernstige bedreiging voor de volksgezondheid”, zei hij. Zei de heer Rutte.

Andere activiteiten zijn geplaatst

Half december kondigde Den Haag een nieuwe reeks maatregelen aan ter bestrijding van Govt-19, de meest ingrijpende maatregel die aan Nederland is opgelegd sinds het begin van de gezondheidscrisis.

Met name de zogenaamde niet-essentiële winkels zijn gesloten, en niet alleen scholen maar ook cafés en restaurants zijn sinds half oktober al gesloten.

Deze maatregelen zijn, hoewel ze nog in de praktijk zijn, de moeite waard Gevangenisstraf Volgens de Nederlandse autoriteiten is het land niet onderworpen aan reisbeperkingen. Op dit moment, tegen het maximum van twee, kan er thuis maar één worden verkregen.