Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Avondklokorder en heropening terrassen in Nederland op 28 april

Op 23 oktober 2020 loopt een man langs het gesloten terras van het Museumplein in Amsterdam. – Palo Amorim / Ciba USA / Ciba

Een wind deconfinement En de koffie op het terras breekt. Minister-president Mark Rutte maakte dinsdag bekend dat hij de maatregelen tegen hem versoepelt
Govit-19 Naar
Nederland.

In het bijzonder kondigde hij een lift aan Avondklok En heropening van de caf├ęterrassen vanaf 28 april. De eerste avondklok in Nederland sinds de Tweede Wereldoorlog werd in januari ingevoerd, wat leidde tot de ergste rellen in decennia.

“Meer vrijheid”

“We zijn blij dat dit weer mogelijk is omdat de gemeenschap meer vrijheid wil”, vertelde Mark Rutte op een persconferentie, eraan toevoegend dat het een “heel voorzichtige zet” was. De terrassen kunnen worden heropend van 12.00 uur tot 18.00 uur en bieden plaats aan maximaal 50 personen per keer, zei hij. Nederlanders mogen met twee gasten per dag thuis blijven.

In Nederland, dat iets meer dan 17 miljoen inwoners telt sinds het begin van de gezondheidscrisis vorig jaar, zijn meer dan 1,3 miljoen gevallen van Kovit-19 gemeld en zijn meer dan 16.000 mensen aan de ziekte overleden.

READ  Nederland controleert vluchten op Amsterdam Schiphol Airport