Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Christophe Galtier, nadat Paris Saint-Germain werd gekroond in de Franse competitie: “Ik verdien het om te blijven”

Christophe Galtier, nadat Paris Saint-Germain werd gekroond in de Franse competitie: “Ik verdien het om te blijven”

De reeks duurde twee minuten: Dat zei ik gisteren (Vrijdag) Op een persconferentie kun je alleen maar zeggen, schrijven, het is jouw taak. Dan analyse, verklaringen, kwaad, gebrek aan respect voor sommigen …, Eerst in detail de Parijse koets. En er is alles dat ik intern ervaar met de spelers, mijn aanvoerders, en er is een enorme kloof tussen de media die schrijven en wat we doormaken. »

‘Het rampzalige seizoen bij Paris Saint-Germain is wanneer je geen kampioen bent’

Opnieuw gelanceerd, legde de technicus uit. Hij verdient Ter ere van zijn tweede en laatste jaar van het decennium: Ja, ja, ik verdien het. Omdat ik dit seizoen alles heb gegeven, met veel energie, ben ik erin geslaagd om op het goede spoor te blijven in zeer moeilijke tijden, je hebt me niet gespaard, we zijn Frans kampioen, we hebben de Champions Cup gewonnen. Een rampzalig seizoen bij PSG is wanneer je geen kampioen bent. We hebben een duidelijk omschreven doel bereikt, we hebben de goals in de Coupe de France en de Champions League niet gehaald, maar het was erg ingewikkeld in de tweede seizoenshelft. De verklaring eindigde met een laatste zin die opnieuw werd herhaald: Ja, persoonlijk vind ik dat ik het verdien om door te gaan »

READ  Wereldbeker alpineskiën | Michaela Shifrin brak het record voor de eindoverwinning