Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Chelsea interesse in de Blaugrana-spits!

De elfde wereld is begonnen Exclusief: “Little Sister” interview met Giroux, Karachaoui en Brest!

Als het was Barcelona Pierre-Emerick Aubameyang worstelt om van het ongewenste af te komen en heeft geen last van het probleem. Het voormalige Arsenal leek zijn plaatsing als vervanger van Lewandowski te hebben geaccepteerd, nadat hij vorig seizoen in de tweede seizoenshelft had overtuigd. Fabrizio Romano kondigde echter op Twitter aan dat: Chelsea U zult overwegen de diensten van Gabon te beveiligen. Zelfs de Blues zullen al contact hebben met de aanvaller. Braça heeft nog geen officieel bod ontvangen. In een context waarin de club moet verkopen, zullen de Catalanen een speler behouden die, ondanks zijn goede prestaties, geen sleutelspeler zal zijn?

samenvatten

Als Barcelona moeite heeft om van hun onwelkom af te komen, heeft Pierre-Emerick Aubameyang geen last van het probleem. Het voormalige Arsenal leek zijn plaatsing als vervanger van Lewandowski te hebben geaccepteerd, nadat hij vorig seizoen in de tweede seizoenshelft had overtuigd. Fabrizio Romano kondigde echter op Twitter aan dat Chelsea zou overwegen de diensten van de Gabonees veilig te stellen

READ  Nauwelijks aangekomen, al de eerste hit met Enzo Crivelli!