Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Cedrine Kirpol, negende in de derde etappe van de Ronde van de Toekomst voor Vrouwen, behoudt vierde plaats in het algemeen klassement

Cedrine Kirpol, negende in de derde etappe van de Ronde van de Toekomst voor Vrouwen, behoudt vierde plaats in het algemeen klassement

Women’s Future Tour (derde etappe). Saint-Didier-sur-Chalarons (Ain) – Val d’Epee (Jura), 97,3 kilometer

Met haar negende plaats in de derde etappe van de Women’s Tour of the Future arriveerde Cedrine Kirbul tegelijkertijd met haar concurrenten in het algemeen klassement. Hij won de etappe tussen Saint-Didier-sur-Chalaron (Ain) en Val d’Eby (Jura), Wim Van Impel (Nederland), voor de twee Polen, Dominika Fludarczyk en Jaya Masetti (Italië).

Als er geen verandering te zien is in de top vier, is de rest van het algemeen klassement enigszins opgeschoven. Britton Marie-Morgan Le Dionnef en Maeva Schweiban eindigden respectievelijk 21e en 47e, 1’06 achter de winnaar van vandaag. Globaal schoof Le Deunff op van de 28e naar de 29e, 2’56 inch achter Antonia Niedermayr (Duitsland), terwijl Skiban een slechte zet maakte en tien plaatsen verloor. Ze staat 19e van het klassement met een tijd van 2’12”.

Classificatie van de derde fase

1. Wim van Embel (Nederland), 2 uur 33 minuten 24 minuten; 2. Mount Dominica Wlodarzyk (Polen); 3. Gaia Masiti-berg (Italië) ..; 9. Berg Sedrine Karboule (Frankrijk); 21. Marie-Morgan Le Dionne (Frankrijk), 1:06 minuten; 47. Mount Maeva Skipan (Frankrijk).

Algemene classificatie

1. Antonia Niedermayer (Duitsland); 2. Anna Shackley (Groot-Brittannië), 14 inch; 3. Shereen van Aweij op 23′; 4. Cedrine Carboule (Frankrijk), 40 inch; 19. Maeva Skiban (Frankrijk), 2:12 minuten; 29. Marie-Morgan Le Dionne (Frankrijk), 2 minuten en 56 minuten.

READ  Emirates Tour - Molano wint etappe vier en tovert een glimlach op het UAE-team